Wat maakt HDO Kindercampus Zuidas zo bijzonder?

  • VVE locatie
  • Grote natuurtuin
  • Peuter- en schrijfdans

Op HDO Kindercampus Zuidas hebben we een HDO groep. Deze peuteropvanggroep heet Sky en is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Groep Sky is geopend van 8.00 uur tot 13.00 uur. Heb je behoefte aan de hele dag opvang? Je kunt dan terecht op onze groepen van het kinderdagverblijf, die geopend zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Op de peuteropvang plaatsen we kinderen voor minimaal twee ochtenden per week. Dit heeft pedagogische redenen. Zo vinden we het belangrijk dat je kind er minimaal twee keer per week is, zodat je kind de medewerkers, de andere kinderen, het dagelijks programma en de rituelen echt leert kennen.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht. Voor kinderen met een VVE-indicatie wordt minimaal 16 uur per week aangeboden.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]