Chat with us, powered by LiveChat
Waar ben je naar op zoek?
Home > Locaties > KinderRijk BSO Laan Rozenburg RV

BSO Laan Rozenburg RV

4 tot 13 jaar

Onze BSO Laan van Rozenburg RV zit in de Roelof Venema School, vandaar de naam BSO Laan Rozenburg RV. Omdat wij in de school zitten, kunnen we van alle faciliteiten in het gebouw gebruik maken zoals de gymzaal, speelzaal, atelier en keuken. Dagelijks organiseert iedere groep een activiteit. Er dus van alles te beleven bij ons op de buitenschoolse opvang.

Wij zijn een dynamisch en ervaren team. De activiteiten die wij op de groepen organiseren variëren van een potje trefbal in de gymzaal tot houtbewerking in het atelier. In de vakanties organiseren wij regelmatig uitjes.

Aangesloten scholen

Op deze locatie

  • Onderwijs en opvang in één gebouw
  • Geopend op studiedagen van school
  • Op schooldagen tot 18.30 uur geopend
  • In vakantieweken van 08.15 – 18.30 uur geopend
  • Atelier
  • Speel- en gymzaal
  • Kookkeuken
  • Moestuin op het dak

Hoe ziet een dag er bij ons uit?

Op de BSO kan iedere dag anders zijn. Hieronder lees je hoe het bij ons op de BSO er ongeveer uitziet op een reguliere schooldag.

Zodra de school uit is halen wij je kind op uit school of je kind komt zelfstandig naar de BSO.

Als alle kinderen binnen zijn, starten we met een tafelmoment. Daar eten en drinken we iets gezonds. We grijpen dit moment gelijk aan om met de kinderen bij te praten.

Na het tafelmoment krijgen de kinderen de keuze om zelfstandig te spelen of mee te doen met de activiteiten die wij aanbieden.  

Tot 18.30 uur: tijd om je kind op te halen of je kind gaat in overleg zelf naar huis. Haal je je kind op? Dan is er ruimte voor een overdracht met de pedagogisch medewerker om je over de dag te vertellen. De pedagogisch medewerker kijkt daarbij vooral naar de groei die jouw kind op de dag doormaakt.  

Bekijk onze virtuele tour

Praktische informatie

Wennen op de BSO

Tijdens de wenperiode nemen wij de tijd om je kind én jou te leren kennen en te laten wennen aan de nieuwe situatie. Wennen is maatwerk, passend bij de ontwikkelingsfase van kinderen en bij de specifieke behoeftes en gewoontes van kinderen en ouders.

Groepsindeling

Op BSO Laan Rozenburg RV hebben wij 5 groepen, drie groepen voor kinderen van 4-7 jaar en 2 groepen voor kinderen van 7-13 jaar.

Oudercommissie

Je kunt de oudercommissie van BSO Laan Rozenbrug RV bereiken via ocbsoroz-rv@kinderrijk.nl

Wat kost kinderopvang?

Benieuwd naar de kosten van kinderopvang? Met onze handige rekentool reken je snel uit wat jouw maandelijkse kosten voor kinderopvang zijn.

Inschrijven, hoe werkt dat?

Lees meer over hoe je je bij KinderRijk kunt inschrijven voor kinderopvang en wat je tijdens je verdere aanmelding kunt verwachten.

GGD-inspectierapport & LRK-nummer

Lees het GGD-inspectierapport van BSO Laan Rozenburg RV.

LRK-nummer: 150575828

Pedagogische Werkwijze

In de Pedagogische Werkwijze lees je meer over de dagelijkse gang van zaken op de locatie. Je kan de pedagogische werkwijze opvragen bij de locatiemanager.

Veiligheid & Gezondheid

In de werkwijze veiligheid & gezondheid lees je alles over hoe het beleid Veiligheid op de locatie wordt uitgevoerd. Je kan de werkwijze veiligheid & gezondheid opvragen bij de locatiemanager.

Onze locatiemanager

‘‘Ons dynamische team van collega’s weet, met behulp van de kinderen, elke dag weer een divers en uitdagend activiteitenaanbod op te zetten. En door het met elkaar verbinden van de verschillende groepen, voelen de kinderen zich bij ons vertrouwd.’’

Contact

KinderRijk BSO Laan Rozenburg RV
Laan Rozenburg 17
1181 ER Amstelveen

Je kind vrijblijvend inschrijven