Chat with us, powered by LiveChat
Waar ben je naar op zoek?
Rondleiding volgen bij KinderRijk
Rondleiding volgen bij KinderRijk
Home > Rondleiding

Rondleiding

Het is belangrijk dat je keuze voor een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang goed voelt. Daarom laten we je graag alvast een kijkje nemen op (een van) onze locaties door middel van onze virtuele tours. Zo kun je al voordat je op de locatie bent een kijkje nemen! Zo kun je (online) alvast sfeer proeven op jouw gewenste kinderopvanglocatie.

Rondleiding volgen op locatie na plaatsingsaanbod

Wil je graag een persoonlijke rondleiding op een van onze locaties? Dan is dat mogelijk na aanmelding en zodra je een plaatsingsaanbod hebt ontvangen. We merken dat de arbeidskrapte veel van onze medewerkers vraagt. Om onze medewerkers enige verlichting te bieden in de drukte van de dag, kiezen we er bewust voor om de rondleidingen momenteel niet eerder aan te bieden. We vinden het als organisatie belangrijk dat de focus op de kinderen gevestigd blijft. We zijn blij en trots dat onze medewerkers de grote verantwoordelijkheid op zich nemen om de personele bezetting op orde te houden. We doen er alles aan om dit te behouden.

Benieuwd waar je op kunt letten tijdens de rondleiding? We hebben een aantal belangrijke vragen op een rijtje gezet. Zo krijg je een goed en compleet beeld van de locatie.

Wil je meer weten over onze locaties? Neem een kijkje op de locatiepagina’s.

Je kind vrijblijvend inschrijven