Chat with us, powered by LiveChat
Waar ben je naar op zoek?
Home > Locaties > KinderRijk BSO Brink

BSO Brink

4 tot 7 jaar

Onze locatie BSO Brink is een lichte, ruime, gezellige locatie en heeft naast de gewone groepsruimtes ook nog een atelier, een theaterkamer en een chill-ruimte. Dit geeft kinderen veel uitdaging. Ze kunnen zelf de keuze maken waar ze willen spelen buiten hun eigen groep. Bijvoorbeeld met de interactieve beweegvloer in de theaterkamer. Ook hebben we een hele fijne natuurtuin met veel speel- en ontdekmogelijkheden voor de kinderen. Het park dat naast de buitenschoolse opvang ligt leent zich prima voor groepsactiviteiten als een speurtocht of ontdekkingsreis in de natuur.  

We hebben een team van medewerkers met verschillende achtergronden, leeftijden en talenten en dit zorgt ervoor dat wij dagelijks voor een gevarieerd activiteitenaanbod zorgen, voor binnen en buiten.

Op BSO Brink stromen kinderen op 8-jarige leeftijd automatisch door naar KinderRijk BSO Sportlaan.

Aangesloten scholen
Op deze locatie
  • Op schooldagen tot 18.30 uur geopend
  • Avontuurlijke natuurtuin
  • Onderwijs en opvang op loopafstand
  • Geopend op studiedagen van school
  • Aparte theaterkamer, atelier en chillruimte
  • In vakantieweken van 08.15 – 18.30 uur geopend
  • Vlakbij een mooi park
  • Interactieve beweegvloer
Ook op deze locatie
KDV

Hoe ziet een dag er bij ons uit?

Op de BSO kan iedere dag anders zijn. Hieronder lees je hoe het bij ons op de BSO er ongeveer uitziet op een reguliere schooldag.

Zodra de school uit is halen wij je kind op uit school of je kind komt zelfstandig naar de BSO.

Als alle kinderen binnen zijn, starten we met een tafelmoment. Daar gaan we iets eten, drinken en krijgen de kinderen fruit. We grijpen dit moment gelijk aan om met de kinderen bij te praten.

Na het tafelmoment krijgen de kinderen de keuze om zelfstandig te spelen of mee te doen met de activiteiten die wij aanbieden.  

Tot 18.30 uur: tijd om je kind op te halen of je kind gaat in overleg zelf naar huis. Haal je je kind op? Dan is er ruimte voor een overdracht met de pedagogisch medewerker om je over de dag te vertellen. De pedagogisch medewerker kijkt daarbij vooral naar de groei die jouw kind op de dag doormaakt.  

Bekijk onze virtuele tour

Praktische informatie

Wennen op de BSO

Tijdens de wenperiode nemen wij de tijd om je kind én jou te leren kennen en te laten wennen aan de nieuwe situatie. Wennen is maatwerk, passend bij de ontwikkelingsfase van kinderen en bij de specifieke behoeftes en gewoontes van kinderen en ouders.
Als ouder heb je ook een rol tijdens de wenperiode (het mee-wennen). Lees meer over de wenperiode in ons wenbeleid.

Groepsindeling

Op BSO Brink hebben wij 3 groepen voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar.

Oudercommissie

Je kunt de oudercommissie van BSO Brink bereiken via: ocbrink@kinderrijk.nl

Wat kost kinderopvang?

Benieuwd naar de kosten van kinderopvang? Met onze handige rekentool reken je snel uit wat jouw maandelijkse kosten voor kinderopvang zijn.

Inschrijven, hoe werkt dat?

Lees meer over hoe je je bij KinderRijk kunt inschrijven voor kinderopvang en wat je tijdens je verdere aanmelding kunt verwachten.

GGD-inspectierapport & LRK-nummer

Lees hier het GGD Rapport van BSO Brink.

LRK-nummer: 268304907

Pedagogische Werkwijze

In de Pedagogische Werkwijze lees je meer over de dagelijkse gang van zaken op de locatie. Je kan de pedagogische werkwijze opvragen bij de locatiemanager.

Veiligheid & Gezondheid

In de werkwijze veiligheid & gezondheid lees je alles over hoe het beleid veiligheid & gezondheid op de locatie wordt uitgevoerd. Je kan de werkwijze veiligheid  & gezondheid opvragen bij de locatiemanager.

Onze locatiemanager

‘’Met een team van professionele medewerkers met hart, aandacht en commitment voor de kinderen, geven we de kinderen elke dag een mooie dag’’.

Contact

KinderRijk BSO Brink
Brink 69
1188 NA Amstelveen

Je kind vrijblijvend inschrijven