Chat with us, powered by LiveChat
Waar ben je naar op zoek?
Home > Locaties > KinderRijk BSO Asserring

BSO Asserring

4 tot 13 jaar

Onze locatie BSO Asserring ligt in Amstelveen-Zuid in de wijk Westwijk, op steenworp afstand van het winkelcentrum, de bibliotheek en de scholen in deze wijk. BSO Asserring ligt direct naast basisschool de Triangel. De buitenschoolse opvang heeft een avontuurlijke natuurtuin met moestuin met veel speel- en ontdekmogelijkheden voor de kinderen. Ook hebben we een apart speellokaal waar kinderen zich lekker kunnen uitleven op de interactieve beweegvloer en waar wij activiteiten organiseren.

In het atelier, door de kinderen ook wel de knutselkamer genoemd, kunnen de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten gaan. In de omgeving van de BSO spelen en fietsen de kinderen op het grote schoolplein of bij de avontuurlijke speeltuin. En ook een bezoekje aan de bibliotheek is altijd een leuke dagbesteding.

Wij hebben een team van ervaren pedagogisch medewerkers en samen zorgen wij voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Ook hebben wij veel ervaring met meertalige ouders en kinderen.

Aangesloten scholen
Op deze locatie
  • Onderwijs en opvang op loopafstand
  • Geopend op studiedagen van school
  • Op schooldagen tot 18.30 uur geopend
  • In vakantieweken van 08.15 – 18.30 uur geopend
  • Avontuurlijk natuurtuin
  • Apart speellokaal met interactieve beweegvloer
  • Atelier
  • Uitstapje naar de bibliotheek
Ook op deze locatie

Hoe ziet een dag er bij ons uit?

Op de BSO kan iedere dag anders zijn. Hieronder lees je hoe het bij ons op de BSO er ongeveer uitziet op een reguliere schooldag.

Zodra de school uit is halen wij je kind op uit school of je kind komt zelfstandig naar de BSO.

Als alle kinderen binnen zijn, starten we met een tafelmoment. Daar gaan we iets eten, drinken en krijgen de kinderen fruit. We grijpen dit moment gelijk aan om met de kinderen bij te praten.

Na het tafelmoment krijgen de kinderen de keuze om zelfstandig te spelen of mee te doen met de activiteiten die wij aanbieden.  

Tot 18.30 uur: tijd om je kind op te halen of je kind gaat in overleg zelf naar huis. Haal je je kind op? Dan is er ruimte voor een overdracht met de pedagogisch medewerker om je over de dag te vertellen. De pedagogisch medewerker kijkt daarbij vooral naar de groei die jouw kind op de dag doormaakt.  

Bekijk onze virtuele tour

Praktische informatie

Wennen op de BSO

Tijdens de wenperiode nemen wij de tijd om je kind én jou te leren kennen en te laten wennen aan de nieuwe situatie. Wennen is maatwerk, passend bij de ontwikkelingsfase van kinderen en bij de specifieke behoeftes en gewoontes van kinderen en ouders.
Als ouder heb je ook een rol tijdens de wenperiode (het mee-wennen). Lees meer over de wenperiode in ons wenbeleid.

Groepsindeling

Op BSO Asserring hebben wij 4 groepen: 2 jongste groepen voor kinderen van 4 – 7 jaar en 2 oudste groepen voor kinderen van 8 – 13 jaar.

Oudercommissie

Je kunt de oudercommissie van BSO Assering bereiken via: ocbsoass@kinderrijk.nl.

Wat kost kinderopvang?

Benieuwd naar de kosten van kinderopvang? Met onze handige rekentool reken je snel uit wat jouw maandelijkse kosten voor kinderopvang zijn.

Inschrijven, hoe werkt dat?

Lees meer over hoe je je bij KinderRijk kunt inschrijven voor kinderopvang en wat je tijdens je verdere aanmelding kunt verwachten.

GGD-inspectierapport & LRK-nummerGGD Rapport

Lees hier het GGD Rapport van KinderRijk buitenschoolse opvang Asserring.

LRK-nummer: 289479368

Pedagogische Werkwijze

In de Pedagogische Werkwijze lees je meer over de dagelijkse gang van zaken op de locatie. Je kan de pedagogische werkwijze opvragen bij de locatiemanager.

Veiligheid & Gezondheid

In de werkwijze veiligheid & gezondheid lees je alles over hoe het beleid veiligheid & gezondheid op de locatie wordt uitgevoerd. Je kan de werkwijze veiligheid  & gezondheid opvragen bij de locatiemanager.

Onze locatiemanager

‘Het team is een heel veelzijdig door alle verschillende kwaliteiten en ervaringsjaren. Dit zie je terug in het activiteitenprogramma dat zij de kinderen aanbieden en in hun samenwerking met ouders.”

Contact

KinderRijk BSO Asserring
Asserring 198
1187 KL Amstelveen

Je kind vrijblijvend inschrijven