Sponsoring

KinderRijk vindt het belangrijk om bij te dragen aan een betere maatschappij. Onze sponsoring richt zich daarom op sociaal-maatschappelijke, op de mens gerichte initiatieven op het gebied van duurzaamheid, sport & bewegen en kunst & cultuur. KinderRijk zet er op in initiatieven voor een langere periode te ondersteunen. Aanvullend hebben we een aantal criteria opgesteld waaraan sponsoraanvragen dienen te voldoen. Deze staan in ons sponsorbeleid.

Via onderstaand formulier kan een verzoek tot sponsoring ingediend worden. Om van de sponsoring een succes te maken, hebben wij ook enige tijd nodig. Doe de sponsoraanvraag dus ruim op tijd! Dit geeft ons de gelegenheid de sponsoraanvraag te beoordelen en (bij het besluit tot sponsoring) tot een goede uitvoering te brengen.

Wij verzoeken je jouw sponsoraanvraag enkel via onderstaand aanvraagformulier in te dienen. Sponsoraanvragen die telefonisch of schriftelijk ingediend worden, zullen wij niet in behandeling nemen.

Wij streven ernaar om binnen vier weken na ontvangst een reactie te geven. Daarbij behouden wij ons het recht voor om een sponsorverzoek zonder opgave van reden af te wijzen.

Sponsoraanvraag

 • Contactgegevens

 • Over de te sponsoren activiteit

 • Geef een beschrijving van de te sponsoren activiteit. Denk hierbij aan waar en wanneer de activiteit plaatsvindt, welke doelgroepen u wilt bereiken, op welke manieren publiciteit wordt gegenereerd.
 • Gewenste bijdrage en tegenprestatie

 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hier kun je een bestand bijsluiten. Denk aan begrotingen, folders of andere relevante informatie.
 • Privacy

  Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.