Waar ben je naar op zoek?
Home > Locaties > KinderRijk KDV Kindercampus Zuidas

KDV Kindercampus Zuidas

0 tot 4 jaar

Er zal per 1 januari 2025 geen opvang meer door ons worden geboden op deze locatie.

We hebben een mooie alternatieve locatie waar je terecht kunt, namelijk KDV Boechorststraat. De Boechorststraat is een KDV-locatie met een grote natuurtuin en goed bereikbaar door de centrale ligging vlakbij de A10 en de VU. De lichte en ruime groepen grenzen allemaal aan een mooie groene natuurtuin, waar de kinderen volop spelen, ontdekken en experimenteren. Wij verwelkomen je daar graag!

Ook op deze locatie

Praktische informatie

Wennen op het KDV

Tijdens de wenperiode nemen wij de tijd om je kind én jou te leren kennen en te laten wennen aan de nieuwe situatie. Wennen is maatwerk, passend bij de ontwikkelingsfase van kinderen en bij de specifieke behoeftes en gewoontes van kinderen en ouders.

Als ouder heb je ook een rol tijdens de wenperiode (het mee-wennen). Lees meer over de wenperiode in ons wenbeleid.

Groepsindeling

KDV Kindercampus Zuidas heeft 4 verticale groepen. Dit betekent dat kinderen van verschillende leeftijden van 0 tot 4 jaar bij elkaar worden opgevangen.

Oudercommissie

Je kunt de oudercommissie van KDV Kindercampus Zuidas bereiken via oczuidas@kinderrijk.nl

Wat kost kinderopvang?

Benieuwd naar de kosten van kinderopvang? Met onze handige rekentool reken je snel uit wat jouw maandelijkse kosten voor kinderopvang zijn.

Inschrijven, hoe werkt dat?

Lees meer over hoe je je bij KinderRijk kunt inschrijven voor kinderopvang.

GGD-inspectierapport & LRK-nummer

Lees het GGD Rapport van KDV Kindercampus Zuidas.

LRK-nummer: 192019909

Pedagogische Werkwijze

In de Pedagogische Werkwijze lees je meer over de dagelijkse gang van zaken op de locatie. De pedagogische werkwijze kan worden opgevraagd bij de locatiemanager.

Veiligheid & Gezondheid

In de werkwijze veiligheid & gezondheid lees je alles over hoe het beleid veiligheid op de locatie wordt uitgevoerd. De werkwijze veiligheid & gezondheid kan worden opgevraagd bij de locatiemanager.

Onze locatiemanager

‘’Voor ons team van gepassioneerde medewerkers met liefde voor het vak en de kinderen is respect voor zelfstandigheid en zelf bepalen wat je doet heel belangrijk. Wij geven kinderen de ruimte om mee te denken in het activiteitenaanbod en zelf te kiezen wat ze willen doen’’

Contact

KinderRijk KDV Kindercampus Zuidas
Antonio Vivaldistraat 15
1083 HP Amsterdam

Neem een kijkje op KDV Boechorststraat