Chat with us, powered by LiveChat
What are you looking for?

Wat maakt KDV Kindcentrum Mio Mondo zo bijzonder?

Kinderdagverblijf Mio Mondo bevindt zich in een gezellig en sfeervol gebouw in het centrum van Amstelveen. De wijk Elsrijk is een prachtig groene omgeving, iets dat je ook terugziet in onze eigen ontdektuin. KDV Mio Mondo is onderdeel van het Montessori Kind Centrum (MKC) dat is ontstaan uit een hechte samenwerking tussen Amstelwijs en KinderRijk. Bij MKC Mio Mondo kun je terecht voor kinderdagopvang (KDV) van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang (BSO) van 4 tot 12 jaar en onderwijs.

KDV Mio Mondo bestaat al ruim 30 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een zeer ervaren pedagogisch team. Veel medewerkers zijn al meer dan 20 jaar werkzaam op deze vestiging. Zij dragen dagelijks bij aan de ontwikkeling van kinderen, maar verliezen ook hun eigen ontwikkeling niet uit het oog. Via trainingen en opleidingen verdiepen en verbreden zij hun pedagogische kennis.

Contact

KinderRijk Kindcentrum Mio Mondo
Burgemeester Haspelslaan 139
1181 NC Amstelveen
“Mio Mondo betekent: de wereld van het kind. Een wereld voor kinderen, veilig en beschermend, groot en interessant, met alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van vaardigheden. Dat is waar het bij KDV Mio Mondo om draait.”
Anouk Kamstra
Locatiemanager

Pedagogische werkwijze

Lees hier de pedagogische werkwijze van KDV Mio Mondo.

Werkwijze veiligheid & gezondheid

Lees hier de werkwijze veiligheid & gezondheid van KDV Mio Mondo.

GGD Rapport

Lees hier het GGD rapport van KDV Mio Mondo.

Oudercommissie
Groepsindeling

KDV Mio Mondo heeft vijf verticale groepen

Openingstijden

Van 07.30 uur tot 18.30 uur

Hoe ziet een dag er bij ons uit?

De kinderen worden tussen 07.30 en 09.15 uur gebracht. Om 09.30 uur gaan wij gezamenlijk fruit eten en wat drinken. Na het verschonen van de kinderen gaan wij met ons activiteitenprogramma aan de slag. Wij vinden het heel belangrijk om veel buiten te spelen en activiteiten te doen met kinderen. Deze activiteiten zijn gericht op verschillende ontwikkelingsaspecten. Voor de peuters worden activiteiten georganiseerd die bijdragen aan een goede voorbereiding op de basisschool.

Na de activiteit gaan we lunchen en daarna kunnen de kinderen slapen/rusten. In de middag hebben we weer en gezamenlijk eetmoment, waarna we binnen of buiten gaan spelen. Gedurende de dag houden we ouders via de ouderapp op de hoogte van de dag van hun kind en bij het ophalen vindt de overdracht plaats.

Neem een kijkje

Bekijk locatie hier in 3D!

Je kind vrijblijvend aanmelden