Wat maakt KDV Kindercampus Zuidas zo bijzonder?

  • Onderwijs en opvang onder één dak
  • Grote natuurtuin
  • Peuter- en schrijfdans
  • Locatie midden in de Zuidas
  • Warme, vegetarische lunch

Op KDV Kindercampus Zuidas besteden we veel aandacht aan creatieve en stimulerende activiteiten. Hierbij kun je denken aan peuterdans met thema’s als seizoenen, traditionele feesten, of meer specifieke thema’s als verkeer of dieren. Je kind komt wekelijks in aanraking met dans, beweging en muziek door een dansdocente of muzikant. Ook kunnen kleine groepjes kinderen aan de slag gaan in het atelier om te schilderen of te experimenteren met spannende materialen als afplaktape, aluminiumfolie en prachtig, kosteloos restmateriaal.

KDV Kindercampus Zuidas heeft vier groepen.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

De pedagogisch medewerkers zijn ontzettend begaan met de kinderen en hebben duidelijk plezier in hun werk. De buiten- en binnen omgeving zijn ontzettend mooi en ruim opgezet met veel verschillende soorten kwalitatief speelgoed.

– Ouder Kindercampus Zuidas
Kindercampus Zuidas

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]