Wat maakt KDV Kindercampus Zuidas zo bijzonder?

  • Basisschool en opvang
  • Grote natuurtuin
  • Peuter- en schrijfdans
  • Locatie midden in de Zuidas
  • Nieuw gebouw
  • Opvang en onderwijs met Engels accent
  • Warme, biologische vegetarische lunch

Op KDV Kindercampus Zuidas besteden we veel aandacht aan creatieve en stimulerende activiteiten. Hierbij kun je denken aan peuterdans met thema’s als seizoenen, traditionele feesten, of meer specifieke thema’s als verkeer of dieren. Je kind komt wekelijks in aanraking met dans, beweging en muziek door een dansdocente of muzikant. Ook kunnen kleine groepjes kinderen aan de slag gaan in het atelier om te schilderen of te experimenteren met spannende materialen als afplaktape, aluminiumfolie en prachtig, kosteloos restmateriaal.

De activiteiten bieden we ook in het Engels aan waarbij we altijd kijken naar de taalontwikkeling van het kind. Voor de 3+ kinderen maken wij een aanbod van activiteiten  in het Engels die geschikt zijn voor hun leeftijd. Bij de allerkleinsten beginnen wij met voorlezen op de groep, liedjes zingen en gezelschapsspelletjes, zodat zij al in een vroeg stadium klanken uit het Engels leren herkennen.

KDV Kindercampus Zuidas heeft vier groepen.

De pedagogisch medewerkers zijn ontzettend begaan met de kinderen en hebben duidelijk plezier in hun werk. De buiten- en binnen omgeving zijn ontzettend mooi en ruim opgezet met veel verschillende soorten kwalitatief speelgoed. De ideologie die gebruikt wordt: het is niet “breng je kind maar bij ons, wij zorgen dat ze eten en slapen” maar er zit echt een idee achter.

– Ouder Kindercampus Zuidas

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]