Er is per direct plek op deze locatie

Wat maakt KDV Kindercampus King zo bijzonder?

  • Basisschool en opvang
  • Buitenruimte met moestuin
  • Muziekles van externe docent
  • Kookactiviteiten
  • Kinderen van verschillende nationaliteiten
  • Prachtige, lichte locatie met veel ramen
  • Warme, biologische vegetarische lunch

Bij KDV Kindercampus King vangen we kinderen van nul tot vier jaar op, waarbij de ontwikkeling van je kind centraal staat. Het kinderdagverblijf heeft zes verticale groepen en een mooie natuurtuin. We hebben veel zorg en aandacht besteed aan de indeling en inrichting, die volgens de laatste pedagogische inzichten is. Het gebouw is zeer transparant doordat er veel ramen in zijn geplaatst. Zo komt de ‘buitenwereld’ naar ‘binnen’, wat een rustige en prettige sfeer in het gebouw geeft. Het kinderdagverblijf ligt in Amstelveen-Noord, in de wijk Kostverloren. De Beneluxbaan is vlakbij, evenals de haltes van tramlijn 5 en 51. Ons kinderdagverblijf is onderdeel van Kindercampus King. De Kindercampus biedt naast kinderdagopvang ook peuteropvang, BSO en onderwijs.

Hele dag peuteropvang in groep PeuterKing

Jouw kind goed voorbereid naar de basisschool en niet hoeven switchen van locatie? In de groep PeuterKing verzorgen we de hele dag opvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De medewerkers richten zich, met de kinderen, spelenderwijs op de voorbereiding op de basisschool. De kinderen onderzoeken en ontdekken, oefenen taal, leren tellen en raken bekend met waarden en normen samen met leeftijdgenootjes. Dit doen we met kleuterprogramma Onderbouwd. De thema’s uit dit programma komt je kind straks weer tegen bij de kleuters, en dat voelt voor je kind heel vertrouwd.

De groep PeuterKing is samen met school, de halve dagopvang groep en de buitenschoolse opvang gevestigd in Kindercampus King. En doordat de peutergroep en kleutergroepen vlak bij elkaar zitten maken de peuters al kennis met de kleuterleerkrachten en doen ze af en toe gezamenlijke activiteiten. Zo kunnen de peuters alvast langzaam wennen en straks vloeiend de overstap maken naar school. Peuters hebben via deze groep dan ook voorrangsplaatsing voor school. Op de groep PeuterKing kunnen kinderen rusten, er is geen aparte slaapruimte. De groep PeuterKing is onderdeel van Kindercampus King.

De persoonlijke a4tjes zijn erg leuk! Ook de activiteiten en het eten zijn super en de leidsters zijn heel lief!

 

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.