Wat maakt KDV Kindercampus King zo bijzonder?

  • Prachtige, lichte locatie met veel ramen
  • Onderwijs en opvang onder één dak
  • Buitenruimte met moestuin
  • Muziekles van externe docent
  • Kookactiviteiten
  • Kinderen van verschillende nationaliteiten
  • Warme, vegetarische lunch

Bij KDV Kindercampus King vangen we kinderen van nul tot vier jaar op, waarbij de ontwikkeling van je kind centraal staat. Het kinderdagverblijf heeft vier verticale groepen, een babygroep, een peutergroep en een mooie natuurtuin. We hebben veel zorg en aandacht besteed aan de indeling en inrichting, die volgens de laatste pedagogische inzichten is. Het gebouw is zeer transparant doordat er veel ramen in zijn geplaatst. Zo komt de ‘buitenwereld’ naar ‘binnen’, wat een rustige en prettige sfeer in het gebouw geeft. Het kinderdagverblijf ligt in Amstelveen-Noord, in de wijk Kostverloren. Ons kinderdagverblijf is onderdeel van Kindercampus King. De Kindercampus biedt naast kinderdagopvang ook BSO en onderwijs.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

De activiteiten en het eten zijn super en de leidsters zijn heel lief!

– Ouder KDV Kindercampus King
KDV Kindercampus King

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]