Wat maakt HDO Asserring zo bijzonder?

  • Grote tuin
  • Mooi licht pand
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Focus op taalontwikkeling
  • Atelier
  • Centrale hal voor activiteiten
  • Samen met BSO en KDV in een gebouw

HDO Asserring biedt ruimte voor ieder kind. De pedagogisch medewerkers volgen de natuurlijke behoefte van kinderen om te eten, te bewegen, vrij te spelen en te ontdekken. We bieden de kinderen alle ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen. De peuteropvang is gevestigd in een mooi licht pand met ruime groepsruimtes, een centrale hal, een atelier en een grote tuin. Deze tuin delen we met de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf. Bij verschillende activiteiten en festiviteiten werken we ook samen met het KDV of de BSO. HDO Assering zelf beschikt over een mooie groepsruimte, een speellokaal en een buitenruimte. Alle ruimtes zijn ruim opgezet en krijgen veel licht. Zodoende ontstaat er een rustige sfeer.

HDO Asserring ligt in Amstelveen-Zuid in de wijk Westwijk, bij het winkelcentrum, de bibliotheek en de scholen. De locatie bevindt zich tegenover basisschool de Triangel. HDO Asserring is dus goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Onze locatie is 40 weken in de ochtend geopend en tijdens schoolvakanties gesloten.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe de locatie eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Erg goede opvang met geweldige leidsters op een gezellige, veilige locatie!

– Ouder HDO Asserring
HDO Asserring

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind gedurende schoolweken twee of meer ochtenden per week terecht. Voor kinderen met een VVE-indicatie wordt minimaal 16 uur per week aangeboden.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]