Kinderdagverblijf 0-4 jaar

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je op verschillende locaties in Amsterdam en Amstelveen de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het kinderdagverblijf. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Kinderdagverblijf in Amstelveen en Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in Amstelveen? KinderRijk beschikt over de volgende kinderdagverblijf locaties:

KinderRijk heeft ook een aantal kinderdagverblijf locaties in Amsterdam:

Inschrijven

Tot zijn of haar vierde jaar bieden we je kind op het kinderdagverblijf een veilige, vertrouwde omgeving, transparant en vrolijk ingericht. Meer lezen over baby’s bij KinderRijk? Vanaf drie maanden zwangerschap kun je je baby bij ons inschrijven. Vanaf acht weken is je kind welkom op een van onze kinderdagverblijven.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.