Nieuws

Vierde editie KinderRijk KinderRaad

Deze week vond de vierde editie van de KinderRijk KinderRaad plaats. Zestien kinderen van zeven KinderRijk BSO’s verzamelden woensdagmiddag op het hoofdkantoor. De een wat zenuwachtiger dan de ander maar tijdens de lunch waren de zenuwen snel verdwenen en werd er volop met elkaar kennisgemaakt en gezellig gekletst.

De KinderRaad vergadering begon met de ‘installatie’ van de leden. Zowel de leden van het eerste uur als de nieuwe leden kregen uit handen van de directeur van KinderRijk de enige echte KinderRaad button, waarmee je officieel lid bent van de KinderRijk KinderRaad. De onderwerpen die tijdens de vergadering met de directeur besproken werden, waren zeer uiteenlopend. Van de voor- en nadelen van een BSO in school, de samenwerking tussen verschillende BSO’s, het mogen meedenken met activiteiten die georganiseerd worden tot de vrijheid en zelfstandigheid bij het buitenspelen.

De middag werd afgesloten met een lekker verkoelend waterijsje, de overhandiging van een boeket bloemen een KinderRijk goodiebag.