Wat maakt KDV Piet Hein zo bijzonder?

  • Muziek- en dansactiviteiten
  • Eigen tuin
  • Centrale hal
  • Warme, biologische, vegetarische lunch
  • Brede school
  • Gloednieuw gebouw

 

Je kunt je nu inschrijven voor deze vestiging. Vul hiervoor het formulier onderaan deze pagina in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Klantrelaties via 020 426 08 66.

 

In het eerste kwartaal van 2020 opent in Brede school Piet Hein onze vestiging KDV Piet Hein. Dit kinderdagverblijf bevindt zich nabij het Stadshart (met daarin onder meer het Cobra museum en de bibliotheek), het Amsterdamse Bos en is daarom goed bereikbaar. Naast het kinderdagverblijf zal in de brede school ook KinderRijk BSO Piet Hein gevestigd worden.

KDV Piet Hein wordt een mooi en uitdagend kinderdagverblijf met twee groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Doordat we veel zorg en aandacht besteden aan de indeling en inrichting, zijn de groepsruimtes uitnodigend en verrassend ingericht. Er is sprake van royaal daglicht, een rustige uitstraling van vorm en kleur en sfeervolle inrichting.

SpeelRijk

Voor de peuters en dreumesen is er het programma ‘SpeelRijk’. Een peuterdansdocente, muzikant of kunstenaar komt met vaste regelmaat langs om te dansen, muziek te maken of te knutselen in het kinderatelier. Je kind leert bijvoorbeeld de ene week een herfstdans of om dieren na te doen op muziek en de andere week gaat hij of zij aan de slag in het atelier.

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]