Wat maakt KDV Piet Hein zo bijzonder?

  • Muziek- en dansactiviteiten
  • Eigen tuin
  • Centrale hal
  • Warme, vegetarische lunch
  • Brede school
  • Gloednieuw gebouw

KDV Piet Hein vind je in Brede school Piet Hein. Dit kinderdagverblijf bevindt zich nabij het Stadshart (met daarin onder meer het Cobra museum en de bibliotheek), het Amsterdamse Bos en is daarom goed bereikbaar. Naast het kinderdagverblijf bevindt zich in de brede school ook KinderRijk BSO Piet Hein.

KDV Piet Hein is een mooi en uitdagend kinderdagverblijf met twee groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Doordat we veel zorg en aandacht besteden aan de indeling en inrichting, zijn de groepsruimtes uitnodigend en verrassend ingericht. Er is sprake van royaal daglicht, een rustige uitstraling van vorm en kleur en sfeervolle inrichting.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

SpeelRijk

Voor de peuters en dreumesen is er het programma ‘SpeelRijk’. Een peuterdansdocente, muzikant of kunstenaar komt met vaste regelmaat langs om te dansen, muziek te maken of te knutselen in het kinderatelier. Je kind leert bijvoorbeeld de ene week een herfstdans of om dieren na te doen op muziek en de andere week gaat hij of zij aan de slag in het atelier.

KDV Piet Hein

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]