Wat maakt KDV Mio Mondo zo bijzonder?

  • Peuteryoga en peutergym
  • Ontdekbos en moestuin
  • Centrale hal voor activiteiten
  • Groene omgeving
  • Baby-expert in huis
  • Sfeervol gebouw
  • Creatieve activiteiten
  • Dichtbij Stadshart
  • Warme, vegetarische lunch

KDV Mio Mondo bevindt zich in een gezellig en sfeervol gebouw in het centrum van Amstelveen. De wijk Elsrijk is een prachtig groene omgeving, iets dat je terugziet in onze eigen ontdektuin.
KDV Mio Mondo heeft vijf verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

KDV Mio Mondo is onderdeel van het Montessori Kind Centrum (MKC) dat is ontstaan uit een hechte samenwerking tussen de 1e Amstelveense Montessorischool en de kinderopvang van KinderRijk. Bij MKC Mio Mondo kun je terecht voor kinderdagopvang (KDV) van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang (BSO) van 4 tot 12 jaar en onderwijs.

Ervaring waar je op kunt vertrouwen

KDV Mio Mondo bestaat al ruim 30 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een zeer ervaren pedagogisch team. Veel medewerkers zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in de kinderopvang. Zij dragen dagelijks bij aan de ontwikkeling van kinderen, maar verliezen ook hun eigen ontwikkeling niet uit het oog. Via de KinderRijk Academie verdiepen en verbreden zij hun pedagogische kennis, zodat ze de kinderen op de best mogelijke manier kunnen begeleiden en verzorgen.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Er is een goed pedagogisch beleid en hele fijne pedagogisch medewerkers in een stabiel team.

– Ouder KDV Mio Mondo

Activiteiten

KDV Mio Mondo biedt kinderen een verscheidenheid aan activiteiten aan. Zo wordt er peuteryoga en -dans aangeboden, kunnen kinderen op ontdekking in de tuin en de moestuin en wordt er drie keer per week een vegetarische warme lunch aangeboden. De eetmomenten zijn sociale gebeurtenissen waarbij we op een gezellige manier de interactie met en tussen kinderen stimuleren en er aandacht is voor spelend leren en ontdekken.

Ook is er veel aandacht voor taalaanbod bij KDV Mio Mondo. Zo wordt er actief voorgelezen en worden spellen gedaan die de taalontwikkeling stimuleren. Dit draagt bij aan een goede voorbereiding op de basisschool.

KDV Mio Mondo

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]