Er is per direct plek op deze locatie

Wat maakt KDV Mio Mondo zo bijzonder?

  • Peuteryoga en peutergym
  • Ontdekbos
  • Centrale hal voor activiteiten
  • Groene omgeving
  • Baby-expert in huis
  • Sfeervol gebouw
  • Atelier
  • Creatieve activiteiten
  • Dichtbij Stadshart
  • Warme, vegetarische lunch

KDV Mio Mondo ligt in het centrum van Amstelveen in de wijk Elsrijk in een groene omgeving. Het is een gezellig en sfeervol gebouw. Onze tuin is een echte ontdektuin. Wij hebben vijf verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

KDV Mio Mondo is onderdeel van het Montessori Kind Centrum (MKC) dat is ontstaan uit een hechte samenwerking tussen de 1e Amstelveense Montessorischool en de kinderopvang van KinderRijk. Bij Mio Mondo kun je terecht voor kinderdagopvang (KDV) van 0 tot 4 jaar, peuteropvang vanaf 3 jaar in groep Piccolo, onderwijs en buitenschoolse opvang (BSO) van 4 tot 12 jaar.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Hele dag peuteropvang in groep Piccolo

Jouw kind goed voorbereid naar de basisschool en niet hoeven switchen van locatie? Op groep Piccolo van Montessori Kindcentrum Mio Mondo verzorgen we hele dag opvang voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het prettige aan deze groep is dat kinderen inhoudelijk worden voorbereid op het Montessori onderwijs en dat hun overgang en instroom naar groep 1 soepel verloopt.

De kinderen worden begeleid door pedagogisch medewerkers van KinderRijk. Op maandag en dinsdag is er tijdens schooluren ook een leerkracht op de groep. Als je interesse hebt voor Piccolo is het echt belangrijk dat je kind zindelijk is en overdag niet meer hoeft te slapen. De afdeling Klantrelaties van KinderRijk vertelt je hier graag meer over. Ook informeren ze je over de tarieven en de plaatsingsmogelijkheden. Zij zijn dagelijks bereikbaar op 020 4260866.

Er is een goed pedagogisch beleid en hele fijne pedagogisch medewerkers in een stabiel team.

– Ouder KDV Mio Mondo
KDV Mio Mondo

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]