Wat maakt KDV Brink zo bijzonder?

  • Veelzijdige tuin
  • Muziekhoek
  • Baby-expert in huis
  • Atelier
  • Vlakbij mooi park
  • BSO in hetzelfde gebouw
  • Warme, biologische vegetarische lunch

KDV Brink ligt in Amstelveen-Zuid, in de wijk Middenhoven. Het kinderdagverblijf is een gezellige vestiging met een prachtige natuurtuin, grenzend aan een mooi park. In het pand bevindt zich ook BSO Brink, waarmee we nauw samenwerkten.

Het kinderdagverblijf heeft een baby- en peutergroep en vier verticale groepen.

Buitenspelen

Bij KDV Brink spelen we veel buiten in de voor deze locatie zo speciale en uitdagende natuurtuin. Er is een waterbaan, er zijn verstophoekjes en de zandbakken zijn verlaagd waardoor je kind er makkelijk in en uit kan. Zo biedt de tuin je kind volop ruimte om te onderzoeken, te ontdekken en lichamelijk actief te zijn.

Er heerst een prettige sfeer dankzij de medewerkers die alle aandacht voor de kinderen hebben.

– Ouder KDV Brink

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Thema’s

Bij KDV Brink werken we elke week met een thema. Binnen deze thema’s bieden we verschillende binnen- en buitenactiviteiten aan. We hebben veel aandacht voor een gezonde opvoeding; de kinderen spelen veel buiten, kweken zelf groenten in het moestuintje en krijgen dagelijks gezonde groentesnacks.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]