Wat maakt KDV Boechorststraat zo bijzonder?

  • Grote, groene natuurtuin
  • Theater- en atelieractiviteiten
  • Baby-expert in huis
  • Peuterdans en schrijfdansles met piano begeleiding
  • Grote speelhal
  • Kinderen van verschillende nationaliteiten
  • Aandacht voor taalontwikkeling met logopedist
  • Aparte ruimte voor het geven van borstvoeding
  • Warme, biologische vegetarische lunch

KDV Boechorststraat is een prachtig dagverblijf met een grote groene natuurtuin gelegen in Amsterdam Zuid / Buitenveldert. Het ligt vlakbij de VU, de ring A10 en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. En kom je met de auto, dan parkeer je gratis voor de deur.

Activiteiten

In de grote centrale speelhal van KDV Boechorststraat heeft je kind volop ruimte om lekker te spelen en te bewegen. Hier organiseren we leuke muziek- en dansactiviteiten zoals peuterdans of schrijfdans met begeleiding op de piano. In ons atelier doen we allerlei leuke creatieve activiteiten. Buitenspelen vinden we bij KDV Boechorststraat heel belangrijk en dat doen we onder alle weersomstandigheden. De groepsruimtes grenzen allemaal aan de mooie groene natuurtuin, wat het makkelijk maakt vaak en veel buiten te spelen.

Het kinderdagverblijf heeft drie babygroepen, twee peutergroepen en een verticale groep.

Ik ervaar de opvang als heel positief, met name door de medewerkers. Ook is het fijn dat er veel flexibiliteit is in dagen ruilen en extra dagen als dat nodig is. Het zou handig zijn als er een optie is om je kind iets later te halen als er bijvoorbeeld onvoorziene omstandigheden of speciale situaties zijn.

– Ouder KDV Boechorststraat

Mogelijkheden

Overigens bestaat de mogelijkheid voor moeders om borstvoeding te geven in een aparte, rustige kamer. Vooral voor medewerkers van VU en VUMC kan dit uitkomst bieden.

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]