Per direct plek op deze locatie

Wat maakt KDV Boechorststraat zo bijzonder?

  • Grote, groene natuurtuin
  • Theater- en atelieractiviteiten
  • Baby-expert in huis
  • Peuterdans en schrijfdansles met piano begeleiding
  • Grote speelhal
  • Kinderen van verschillende nationaliteiten
  • Aandacht voor taalontwikkeling met logopedist
  • Aparte ruimte voor het geven van borstvoeding
  • Warme, vegetarische lunch

KDV Boechorststraat is een prachtig dagverblijf met een grote groene natuurtuin gelegen in Amsterdam Zuid/Buitenveldert. Het ligt vlakbij de VU, de ring A10 en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. En kom je met de auto, dan parkeer je gratis voor de deur.

KDV Boechorststraat biedt je kind een omgeving vol mogelijkheden: je kind maakt andere dingen mee dan thuis, wordt actief uitgedaagd en ontwikkelt zich door contact met andere kinderen en volwassenen. Juist de eerste levensjaren van een kind zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling. KinderRijk denkt al 50 jaar lang na over de ontwikkeling van jonge kinderen en met die ervaring kijken onze pedagogisch medewerkers elke dag opnieuw naar elk kind.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Activiteiten

Bij KDV Boechorststraat werkt een dynamisch team van pedagogische professionals met verschillende nationaliteiten, leeftijden en allen hun eigen interesses en talenten. Dit zie je terug in de creatieve activiteiten die dagelijks georganiseerd worden. Zo houden ze een high tea met porseleinen servies met de peuters, terwijl de baby’s rustig vanuit de grondbox om zich heen kunnen kijken. Het vertrouwde dagritme biedt geplande en spontane activiteiten om de ontwikkeling van het kind spelenderwijs te stimuleren.

De groepsruimtes van het kinderdagverblijf grenzen allemaal aan een mooie groene natuurtuin, waar de kinderen de mogelijkheid hebben om te ontdekken en te experimenteren. In de grote centrale hal hebben kinderen volop de ruimte om te spelen en te bewegen tijdens muziek- en dansactiviteiten. In ons aantrekkelijke atelier geven we de kinderen de ruimte om zich ook op andere manieren creatief te uiten.

Het kinderdagverblijf heeft drie babygroepen, twee peutergroepen en een verticale groep.

Heel bewuste begeleiding voor je kind en zoveel ruimte is echt uniek!

– Ouder KDV Boechorststraat

Mogelijkheden

Voor moeder bestaat de mogelijkheid om borstvoeding te geven in een aparte, rustige kamer. Vooral voor medewerkers van VU en VUMC kan dit uitkomst bieden.

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]