Wat maakt KDV Boechorststraat zo bijzonder?

  • Grote, groene natuurtuin
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Peuterdans en -yoga
  • Ruime openingstijden
  • Warme maaltijden
  • Aparte ruimte voor het geven van borstvoeding

Het prachtige kinderdagverblijf Boechorststraat, met een grote natuurtuin, is gelegen in Amsterdam Buitenveldert. Het ligt vlakbij de VU, de A10 en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. En kom je met de auto, dan parkeer je gratis voor de deur. Voor moeders bestaat bij KDV Boechorststraat de mogelijkheid om borstvoeding te geven in een aparte, rustige kamer. Vooral voor medewerkers van VU en VUMC kan dit uitkomst bieden.

Het kinderdagverblijf heeft drie babygroepen, twee peutergroepen en een verticale groep.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Eindeloze mogelijkheden

De groepsruimtes van het KDV grenzen allemaal aan een mooie groene natuurtuin, waar de kinderen kunnen ontdekken en experimenteren. In de grote centrale hal hebben kinderen volop de ruimte om te spelen en te bewegen tijdens muziek- en dansactiviteiten. In ons aantrekkelijke atelier geven we de kinderen de kans om zich ook op andere manieren creatief te uiten.

Bij KDV Boechorststraat werkt een dynamisch team van pedagogische professionals met verschillende nationaliteiten, leeftijden en allen hun eigen interesses en talenten. Dit zie je terug in de creatieve activiteiten die dagelijks georganiseerd worden. Het vertrouwde dagritme biedt geplande en spontane activiteiten om de ontwikkeling van het kind spelenderwijs te stimuleren.

Heel bewuste begeleiding voor je kind en zoveel ruimte is echt uniek!

– Ouder KDV Boechorststraat

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]