Wat maakt KDV Asserring zo bijzonder?

  • Mooi, licht pand
  • Grote tuin
  • Atelier
  • Baby-expert in huis
  • Ruime groepsruimtes
  • Waterbaan in de tuin
  • BSO en peuteropvang in hetzelfde gebouw
  • Warme, vegetarische lunch

KDV Asserring ligt in Amstelveen-Zuid in de wijk Westwijk, dichtbij het winkelcentrum, de bibliotheek en de scholen. KDV Asserring heeft een mooi licht pand met ruime groepsruimtes, een centrale hal, een atelier en een grote tuin. Deze tuin delen we de buitenschoolse opvang en de peuteropvang. Bij verschillende activiteiten en festiviteiten werken we samen met de BSO. Zo komen de oudere kinderen wel eens naar het kinderdagverblijf om bijvoorbeeld voor te lezen op onze groepen of om speciale optredens te verzorgen. En dat is feest!

KDV Asserring heeft vier verticale groepen en één halve dagopvang groep (8.30-13.00) voor kinderen van 2-4 jaar geopend 40 weken per jaar gelijk aan de schoolweken.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Het is goed om te zien dat er het afgelopen jaar veel aandacht wordt besteed aan leuke activiteiten voor de kinderen, zoals peuterdans.

– Ouder KDV Asserring

KDV Asserring

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]