Wat maakt HDO Piet Hein zo bijzonder?

  • Uitgebreid peuterprogramma
  • Veel buitenspelen
  • Opvang en onderwijs onder één dak
  • Prachtig, nieuw gebouw

Je kunt je nu inschrijven voor HDO Piet Hein. Vul hiervoor het formulier onderaan deze pagina in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Klantrelaties via 020 426 08 66.

HDO Piet Hein is gehuisvest in Brede school Piet Hein, nabij het Stadshart en het Cobra museum in het centrum van Amstelveen. Het is een mooie en uitdagende opvang voor peuters van twee tot vier jaar. We hebben veel zorg en aandacht besteed aan de indeling en inrichting. De groepsruimte is uitnodigend en verrassend ingedeeld, is rustig van vorm en kleur en is sfeervol ingericht.

SpeelRijk

Voor de peuters en dreumesen is er het wekelijks programma ‘SpeelRijk’. Een peuterdansdocente, muzikant of kunstenaar komt langs om te dansen, muziek te maken of te knutselen in het kinderatelier. Je kind leert bijvoorbeeld de ene week een herfstdans of om dieren na te doen op muziek en de andere week gaat hij of zij aan de slag met spannende materialen zoals afplaktape, aluminiumfolie en prachtig restmateriaal.

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]