Wat maakt HDO Linde zo bijzonder?

  • VVE locatie
  • Uitgebreid peuterprogramma
  • Spel- en podiumuitvoeringen
  • Opvang en onderwijs onder één dak
  • Veel buitenspelen
  • Inspirerende thema's
  • Atelier

HDO Linde is gevestigd in de wijk Keizer Karelpark. In een prachtig nieuw pand werken we intensief samen met Montessorischool De Linde. We maken bijna wekelijks gebruik van het speellokaal waar we samen met een dansjuf aan peuterdans doen. Bij het doorstromen van 4 jarigen naar basisschool de Linde bereiden we de kinderen voor door al eens op onderzoek te gaan waar de kapstok is, de toiletten, we gluren alvast door de deur naar binnen en gaan ook echt op bezoek in de klas. Daarnaast is er een warme overdracht tussen de juffen van de HDO en de school.

Op de peuteropvang plaatsen we kinderen voor minimaal twee ochtenden per week. Dit heeft pedagogische redenen. Zo vinden we het belangrijk dat je kind er minimaal twee keer per week is, zodat je kind de medewerkers, de andere kinderen, het dagelijks programma en de rituelen echt leert kennen.

HDO Linde heeft twee groepen. Bij groep De Kleine Linde krijg je een overeenkomst voor 51 weken (bij recht op kinderopvangtoeslag) of 48 weken (bij subsidie of een VVE-overeenkomst). Ben je op zoek naar 40 weken opvang? Dan kun je terecht op groep De Kleine Linde 2.

De pedagogisch medewerkers op “onze” vestiging zijn top en de communicatie is tijdig en duidelijk.

– Ouder HDO Linde

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]