Wat maakt HDO Linde zo bijzonder?

  • VVE locatie
  • Uitgebreid peuterprogramma
  • Spel- en podiumuitvoeringen
  • Opvang en onderwijs onder één dak
  • Veel buitenspelen
  • Inspirerende thema's
  • Atelier

HDO Linde is gevestigd in de wijk Keizer Karelpark. In een prachtig nieuw pand werken we intensief samen met Montessorischool De Linde. We maken bijna wekelijks gebruik van het speellokaal waar we samen met een dansjuf aan peuterdans doen. Bij het doorstromen van 4 jarigen naar basisschool de Linde bereiden we de kinderen voor door al eens op onderzoek te gaan waar de kapstok is, de toiletten, we gluren alvast door de deur naar binnen en gaan ook echt op bezoek in de klas. Daarnaast is er een warme overdracht tussen de juffen van de HDO en de school.

Op de peuteropvang plaatsen we kinderen voor minimaal twee ochtenden per week. Dit heeft pedagogische redenen. Zo vinden we het belangrijk dat je kind er minimaal twee keer per week is, zodat je kind de medewerkers, de andere kinderen, het dagelijks programma en de rituelen echt leert kennen.

HDO Linde

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe de vestiging eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

 

De pedagogisch medewerkers op “onze” vestiging zijn top en de communicatie is tijdig en duidelijk.

– Ouder HDO Linde

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht. Voor kinderen met een VVE-indicatie wordt minimaal 16 uur per week aangeboden.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]