Wat maakt BSO Brink zo bijzonder?

 • Vlakbij park en speeltuin
 • Gedeelde buitentuin KDV
 • Spelen met jonger broertje of zusje kan zo heel makkelijk

BSO Brink ligt aan de rand van een mooi groen park en de halte van lijn 51 is op steenworp afstand. Het is een gezellige vestiging met grote groepsruimtes en een prachtige natuurtuin. In het pand bevindt zich ook KDV Brink, met wie we nauw samenwerken. BSO Brink is aangesloten bij de scholen De Cirkel, Willem-Alexanderschool en OBS de Pioniers.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe de vestiging eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Activiteiten

Bij BSO Brink worden veel activiteiten georganiseerd. Hierbij kunnen de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten: van ravotten in de huttenkamer tot knutselen in het atelier. Ze kunnen spelen in een van de uitdagende speelkamers of leren koken in het kookcafé. Elke week staat er een ander thema centraal. Er worden binnen elk thema leuke activiteiten georganiseerd, waarvan minimaal 1 buitenactiviteit.

Elke week hebben we op de BSO een ander thema. De kinderen helpen bij het inrichten van de themaweek. Zo leren ze spelenderwijs elke keer iets nieuws.

– Locatiemanager BSO Brink

Groepen

De vestiging heeft drie groepen. Per dag vangen we op een groep maximaal twintig kinderen op. BSO Brink biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van vier tot acht jaar. Vanaf groep 4 krijgen kinderen behoefte aan meer ruimte en uitdaging. Op 8-jarige leeftijd stromen kinderen van de BSO Brink automatisch door naar de BSO Sportlaan. Op de BSO Sportlaan worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Buitenschoolse opvang (BSO) bij KinderRijk

Ook als je kind al wat ouder is, blijft spelen een ideale manier om zich te ontplooien en te vormen. De buitenschoolse opvang (BSO) van KinderRijk is hier helemaal op ingericht. Plezier maken staat bij de BSO voorop. Na een drukke dag op school kan je kind op de BSO ontspannen met leeftijdsgenootjes of juist een activiteit gaan doen. We ontvangen je kind met een glimlach. We bieden een luisterend oor en maken duidelijk dat bijna niets moet en bijna alles mag. Dat is fijn ‘thuiskomen’.

Waarom KinderRijk?

 • Spelend ontwikkelen: plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis
 • De beste mensen in huis
 • Samen met onderwijs: een goede aansluiting, zowel inhoudelijk als praktisch. Naar welke school in Amstelveen je kind ook gaat, de vestigingen van KinderRijk zijn altijd in of in nabijheid van de school
 • Een rijke omgeving: uitnodigend, ruim en gevarieerd!
 • Elke dag uitdagend en gevarieerd activiteitenaanbod met aandacht voor muziek, bewegen, natuur, creativiteit, techniek en taal
 • Veel expertise in huis op het gebied van ontwikkeling, al 50 jaar lang
 • Altijd opvang in schoolvakanties en studiedagen van school: als school dicht is, zijn wij open
 • Ruime openingstijden en all-in tarieven

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]