Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid is voor KinderRijk heel belangrijk. Onze medewerkers werken iedere dag met respect voor ieders eigenheid aan de ontwikkeling van je kind. We stimuleren je kind om plezier te maken en zich te ontwikkelen in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Met ons rijke activiteitenaanbod en onze prima pedagogische kwaliteit onderscheiden we ons in de regio.

KinderRijk volgt de Wet Kinderopvang ten aanzien van veiligheid, hygiëne en gezondheid. We zijn ons erg bewust van de kwetsbaarheid van je kind en besteden daarom veel aandacht aan de veiligheid. Er bestaat een sterke samenhang tussen veiligheid, hygiene en gezondheid. Specifiek voor het bewaken van de hygiëne en de gezondheid van je kind houden de pedagogisch medewerkers zich aan de richtlijnen van de GGD. Lees meer over kwaliteit en veiligheid.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.