Over KinderRijk

Kinderen zijn krachtig, competent en van nature nieuwsgierig. Het zijn wetenschappers; creatieve geesten en ontwikkelaars die vanaf hun geboorte gericht zijn op het leggen van contact en het uitlokken van reacties. Dit alles vanuit hun eigen belevingswereld en ontwikkelingsniveau. Ieder kind is anders en dus uniek.

Zo denken we bij KinderRijk over kinderen, al meer dan 45 jaar lang. En zo kijken onze pedagogisch medewerkers en gastouders elke dag opnieuw naar elk kind. We geven hen persoonlijke aandacht, bieden hen de ruimte om de wereld te verkennen en stimuleren hen zich spelenderwijs steeds verder te ontwikkelen. Kwaliteit staat daarbij centraal. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, ons pedagogisch beleid, ons veiligheidsbeleid, onze binnen- en buitenruimtes én onze organisatie.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
  • Voorkeur vestiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.