Over KinderRijk

Kinderen zijn krachtig, competent en van nature nieuwsgierig. Het zijn wetenschappers; creatieve geesten en ontwikkelaars die vanaf hun geboorte gericht zijn op het leggen van contact en het uitlokken van reacties. Dit alles vanuit hun eigen belevingswereld en ontwikkelingsniveau. Ieder kind is anders en dus uniek.

Zo denken we bij KinderRijk over kinderen, al meer dan 50 jaar lang. En zo kijken onze pedagogisch medewerkers elke dag opnieuw naar elk kind. We geven hen persoonlijke aandacht, bieden hen de ruimte om de wereld te verkennen en stimuleren hen zich spelenderwijs steeds verder te ontwikkelen. Kwaliteit staat daarbij centraal. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, ons pedagogisch beleid, ons veiligheidsbeleid, onze binnen- en buitenruimtes én onze organisatie.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.