Inloggen

Met de KinderRijk ouderapp betrekken we jou als ouder op een leuke en persoonlijke manier bij de opvang van je kind. Op het moment dat het jou het beste uitkomt, kun je lezen en bekijken hoe je kind het bij ons heeft gehad. Natuurlijk blijft het persoonlijk contact met jou voor ons het allerbelangrijkste. Communicatie via onze ouderapp vervangt dit contact op geen enkele manier. Er komen hooguit contactmomenten bij!

Waar vind je de KinderRijk ouderapp?

Je kunt de KinderRijk ouderapp gebruiken op je pc, smartphone en tablet. Indien je de online omgeving via je pc wilt gebruiken, ga je naar kinderrijk.ouderportaal.nl. Gebruik je liever je smartphone of tablet, dan kun je de app downloaden in de App Store (iOS) of in de Google Play Store (Android) onder de naam Konnect Ouderapp. 

Logo App Store

Logo Google Play

Inloggen

Inloggen op de KinderRijk ouderapp/webportal is heel eenvoudig. Eerder heb je een e-mail (afzender is noreply@ouderportaal.nl) ontvangen met daarin je gebruikersnaam (e-mailadres) en een activatielink voor het instellen van je wachtwoord. Nadat je een wachtwoord hebt ingesteld, kun je inloggen op het KinderRijk webportal of in de ouderapp.

Webportal

Ga naar kinderrijk.ouderportaal.nl en voer je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in. Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en je krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Ouderapp

Nadat je de app geïnstalleerd hebt, voer je onderstaande gegevens in:

Automatisch op de hoogte

Mis geen update en blijf automatisch op de hoogte door middel van pushberichten op je telefoon. Gedurende de dag krijg je vanzelf een notificatie bij nieuwe gebeurtenissen rondom je kind(eren) op de kinderopvang. Gemakkelijker kan niet!

Welke notificaties je exact ontvangt is per onderwerp instelbaar. Om je persoonlijke instellingen te wijzigen ga je in de app naar ‘Mijn gegevens’ en vervolgens kies je in de onderste balk het tandwieltje om naar instellingen te gaan. Hier kun je per onderwerp aangeven of je een push of e-mail notificatie wilt.

Wanneer je kind afscheid neemt van onze opvang, heb je nog ruimschoots de tijd om alle foto’s te downloaden en eventueel geschreven teksten te bewaren en eventueel uit te printen.

Wij wensen je veel plezier met het gebruik van onze ouderapp!