Wat kost kinderopvang?

Bij KinderRijk neem je voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang een contract af voor 52 weken opvang. Dit betekent dat jouw vestiging door de week altijd open is, behalve op nationale feestdagen. Onze tarieven zijn all­-in en zorgen ervoor dat je niet voor extra kosten komt te staan. Luiers en voeding* zijn inbegrepen. Daarnaast bieden we ook (warme) maaltijden, vers fruit, zuivel en gezonde tussendoortjes voor je kind. Ook muziek-­ en danslessen, huiswerkbegeleiding en uitstapjes zijn in het tarief inbegrepen.

Bekijk hier onze tarieven

 

*Op onze opvang is voeding inbegrepen bij de prijs, behalve als het om dieetvoeding of hele specifieke voedingswensen gaat. Lees hier meer over het assortiment of over specifieke voedingsmiddelen op verzoek van ouders.   

 

Rekentool

Met de rekentool hieronder kun je uitrekenen wat de maandelijkse kosten voor kinderopvang voor jou zijn. Heb je vragen, neem dan een kijkje bij de veel gestelde vragen of neem contact op met de afdeling Kindplanning via 020 – 426 08 66 of kindplanning@kinderrijk.nl. Klik hier als je meer wilt weten over kinderopvangtoeslag.De KinderRijk Rekentool geeft een indicatie van de eigen netto bijdrage. Het resultaat geeft het bedrag weer dat je zelf betaalt. Aan berekeningen met de KinderRijk Rekentool kunnen geen rechten worden ontleend.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.