Wat kost kinderopvang?

Bij KinderRijk neem je voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang een contract af voor 52 weken opvang. Dit betekent dat jouw vestiging door de week altijd open is, behalve op nationale feestdagen.

Onze tarieven zijn all­-in en zorgen ervoor dat je niet voor extra kosten komt te staan. Luiers en voeding* zijn inbegrepen. Daarnaast bieden we ook (warme) maaltijden, vers fruit, zuivel en gezonde tussendoortjes voor je kind. Ook muziek-­ en danslessen, huiswerkbegeleiding en uitstapjes zijn in het tarief inbegrepen.

*Op onze opvang is voeding inbegrepen bij de prijs, behalve als het om dieetvoeding of hele specifieke voedingswensen gaat. Lees hier meer over het assortiment of over specifieke voedingsmiddelen op verzoek van ouders.   

Bekijk hier onze tarieven.

Wat ga jij per maand betalen?

Wil je weten wat de maandelijkse kosten voor jou zijn? Vul dan onderstaande rekentool in. Heb je vragen, neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de afdeling Klantrelaties via 020 – 426 08 66 of klantrelaties@kinderrijk.nl. Klik hier als je meer wilt weten over kinderopvangtoeslag.

De KinderRijk Rekentool geeft een indicatie van de eigen netto bijdrage in 2018 of 2019. Het resultaat geeft het bedrag weer dat je zelf betaalt. Aan berekeningen met de KinderRijk Rekentool kunnen geen rechten worden ontleend.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.