Chat with us, powered by LiveChat
Waar ben je naar op zoek?
Home > Nieuws > Margreet Hellemons per 1 september nieuwe voorzitter Raad van Bestuur

Margreet Hellemons per 1 september nieuwe voorzitter Raad van Bestuur

25 juni 2022

Met ingang van 1 september 2022 wordt Margreet Hellemons de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van KinderRijk. Margreet volgt Anja Hol op, die vanaf september 2019 de functie heeft waargenomen en in de afgelopen jaren succesvol vorm heeft gegeven aan de ontwikkeling en koers van KinderRijk.

Margreet is sinds 1997 in diverse managementfuncties werkzaam in de kinderopvang. De afgelopen zeven jaar was zij directeur bestuurder van GO! Kinderopvang in Lelystad en Almere. In die periode heeft zij zich ingezet om, in samenwerking met onderwijs, te komen tot de ontwikkeling van IKC’s. Tevens is zij betrokken bij projecten talentontwikkeling wetenschap en technologie in de regio’s Amsterdam, Gooi en Flevoland en de VVE pilots Almere.

De Raad van Toezicht is enthousiast over de komst van Margreet. Jacob Boskma, voorzitter van de Raad van Toezicht, zegt hierover: “In Margreet verwachten wij een uitstekende bestuurder gevonden te hebben die met veel energie, kennis en daadkracht de ingezette lijn bij KinderRijk verder uitbouwt. Wij wensen Margreet veel succes toe in haar nieuwe functie als voorzitter van de Raad van Bestuur en verheugen ons op de samenwerking.”