Nieuws

Workshop: Schrijfdans voor baby’s en peuters

Met je vingers sporen trekken in verf, zeep of scheerschuim. Best gek, maar stiekem heel erg leuk!Kom op vrijdag 2 november van 10.00 tot 11.30 uur naar onze leuke en uitdagende workshop: Schrijfdans voor baby’s en peuters! Onder begeleiding van één van onze professionele dansspecialisten laten we kinderen bewegen op muziek met diverse materialen zoals scheerschuim, verf en waskrijt. Dit is niet alleen erg leuk, maar helpt kinderen op een mooie en speelse manier kennis te maken met de schrijfmotoriek.
De workshop Schrijfdans is voor ouders en kinderen een leuke manier om te zien hoe er bij KinderRijk gewerkt wordt. Lekker creatief bezig zijn en plezier maken staat centraal, voor kinderen en ouders! Kom je ook?De workshop is voor iedereen gratis toegankelijk. Je bent vrijdag 2 november van 10.00 tot 11.30 uur welkom bij deze kinderdagverblijven:

  • KDV Boechorststraat, Van der Boechorststraat 13, Amsterdam
  • KDV Wimbledonpark, Wimbledonpark 2a, Amstelveen

 

Aanmelden

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen:

Helaas, het maximum aantal aanmeldingen is bereikt voor deze workshop. Wil je de workshop alsnog bijwonen? Mail dan naar marketing@kinderrijk.nl en wij nemen contact met je op zodra er een afmeldingen binnen hebben. Kijk ook eens op www.kinderrijk.nl/workshops voor alle andere workshops in 2019!