Wat maakt KDV Wimbledonpark zo bijzonder?

  • Elke dag peuteractiviteiten
  • Warme lunch
  • Twee ateliers
  • Buitenruimtes voor en achter met zandbak, fietsen, glijbaan en verstopplekken
  • Kinderen van verschillende nationaliteiten
  • Baby-expert in huis

KDV Wimbledonpark, gelegen in de wijk Keizer Karelpark, is het eerste kinderdagverblijf dat KinderRijk zelf heeft ontworpen en gebouwd. Het is een prachtig gebouw met veel lichtinval, een ruime en uitdagende hal voor spelmogelijkheden en met twee ateliers voor creatieve activiteiten. KDV Wimbledonpark is mooi en rustig gelegen en omgeven door veel groen. Er zijn twee buitenruimtes waarvan er een direct aansluit bij de vijf groepen.

KDV Wimbledonpark ligt tussen de Sportlaan, Beneluxbaan en Bovenkerkerweg in en is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Daarnaast wordt de vestiging omgeven door Zonnehuis de Luwte en verschillende Amstelveense sportverenigingen.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Het val me elke keer weer op dat er op deze vestiging een heel goede sfeer heerst!

– Ouder KDV Wimbledonpark

KDV Wimbledonpark

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]