Wat maakt KDV Nicolaas Tulplaan zo bijzonder?

  • Prachtige natuurtuin
  • Ruimte voor muziek/ theater
  • Knus en gezellig ingericht
  • Met een heuse vertelsalon
  • Groot atelier
  • Samenwerking met Cobra Museum
  • Warme, vegetarische lunch

KDV Nicolaas Tulplaan is een prachtig kinderdagverblijf met vier groepen. De knusse, gezellig ingerichte groepsruimten bieden je kind een veilige omgeving, waardoor het zich snel vertrouwd zal voelen. Er is een ruime speelhal, een atelier, een vertelsalon en een mooie buitenruimte. Alle ruimtes bij KDV Nicolaas Tulplaan zijn zo ingericht, dat je kind de ruimte krijgen om te ontdekken, te experimenteren en zijn of haar talenten te ontwikkelen. Muziek, theater en het atelier spelen hierbij een belangrijke rol bij KDV Nicolaas Tulplaan. De vestiging ligt vlakbij dhet Zonnehuis, het Amstelland Ziekenhuis en de Beneluxbaan en is zodoende goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Bij KDV Nicolaas Tulplaan hebben we aandacht voor duurzaamheid, en door het aanbieden van verschillende activiteiten betrekken we alle kinderen erbij. Zo leren alle kinderen al vanaf jonge leeftijd respect en liefde te hebben voor de natuur.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Heel erg tevreden! Erg fijne leidsters en een prachtige locatie. Mijn kind is blij!

– Ouder KDV Nicolaas Tulplaan
KDV Nicolaas Tulplaan

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]