Wat maakt KDV Mauritskade zo bijzonder?

KDV Mauritskade ligt op een schitterende plek in het Oosterpark in Amsterdam. Het kinderdagverblijf met acht groepen is gehuisvest in een fantastisch sfeervol, monumentaal pand. De vloeren en ramen stralen een nostalgische sfeer uit en tegelijkertijd is er, door de renovatie, heel veel licht en frisheid teruggekomen. De ruimtes zijn allemaal met aandacht ingericht, diverse hoekjes, doorkijkjes en speelplekjes zorgen ervoor dat de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken. Op het prachtige terras zijn er zandbakken, zacht gras en plantjes. Ook is er een ‘geheime tuin’. Hier kunnen de oudere kinderen heerlijk met takken slepen, blaadjes en beestjes verzamelen en zich verstoppen.

Begeleiding

Het team is heel divers en bestaat uit medewerkers met verschillende culturele achtergronden en diverse leeftijden. Er is heel veel aandacht voor creativiteit, natuurbeleving en muziek.

Geweldige locatie, zeer goede sfeer, tof team.

 

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op. Na de aanvraag ontvang je van ons het leuke e-book 'Lekker gezond bij KinderRijk!', boordevol gezonde recepten voor jou en je kleintje!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.