Wat maakt KDV MacGillavrylaan zo bijzonder?

  • Uitdagende natuurtuin
  • Atelier
  • Thema-speelhoeken
  • Peuterdans
  • Klim- en klauterplekken
  • Warme, vegetarische lunch
  • Ruimtelijk en sfeervol gebouw
  • Elke dag voorlezen

KDV MacGillavrylaan met vijf groepen is gelegen in het Amsterdam Science Park aan de rand van de Watergraafsmeer. De inrichting is vrolijk, speels en met een warme, sfeervolle uitstraling. De pedagogische ideeën over de inrichting zijn in de ruimtes terug te zien. Alle groepen zijn zo ingericht dat je kind de ruimte krijgt om te spelen, ontdekken en zijn of haar talenten te ontwikkelen. De ramen zijn op kind-hoogte en er zijn roulerende thema’s zoals de seizoenen, het verkeer, eten en drinken of muziek en dans. Ook wordt er elke dag voorgelezen in de warme, gezellige hal. De natuurtuin biedt je kind de gelegenheid om elke dag heerlijk buiten te spelen.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Alle aandacht voor de kinderen, en alle vrede, rust en respect dat ze nodig hebben. Het respect voor de integriteit van ieder kind is een bijzondere regel die door iedere medewerker bijzonder goed wordt uitgevoerd.

– Ouder KDV MacGillavrylaan
KDV MacGillavrylaan

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]