Wat maakt KDV Maalderij zo bijzonder?

  • Knutsel en klieder-atelier
  • Avontuurlijke buitentuin
  • Muziek, dans en yoga
  • Baby-specialist in huis
  • Stagiairs komen van de ROC-onderwijsinstelling waarin Maalderij is gehuisvest
  • Warme, biologische vegetarische lunch

KDV Maalderij is een prachtig kinderdagverblijf met een grote natuurtuin in de wijk Bovenkerk in Amstelveen Zuid en nabij Uithoorn en Aalsmeer. Er is veel zorg en aandacht besteed aan een indeling en inrichting volgens de laatste pedagogische inzichten is. Zo hebben de vier groepsruimtes royaal daglicht, zijn ze rustig van vorm en kleur en sfeervol ingericht.

Activiteiten

Kinderen leren spelenderwijs d.m.v. dans, muziek en yoga maar ook op het gebied van taal en rekenen. Buitenspelen en natuurbeleving kan in de avontuurlijke buitentuin. In het atelier is er ruimte voor vrij expressie en het ontdekken van verschillende materialen.

Wij ervaren hele kundige, enthousiaste en gemotiveerde werknemers. De locatie ziet er leuk uit, de tuin is prachtig en heel erg leuk voor de kinderen.

– Ouder KDV Maalderij

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]