Per direct plek op deze locatie

Wat maakt KDV Maalderij zo bijzonder?

  • Knutsel- en klieder-atelier
  • Avontuurlijke buitentuin
  • Muziek, dans en yoga
  • Baby-specialist in huis
  • Stagiairs van ROC-onderwijsinstelling waarin Maalderij is gehuisvest
  • Warme, vegetarische lunch

KDV Maalderij is een prachtig kinderdagverblijf met een grote natuurtuin in de wijk Bovenkerk in Amstelveen Zuid en nabij Uithoorn en Aalsmeer. Er is veel zorg en aandacht besteed aan een indeling en inrichting volgens de laatste pedagogische inzichten is. Zo hebben de vier groepsruimtes royaal daglicht, zijn ze rustig van vorm en kleur en sfeervol ingericht.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Activiteiten

De kinderen leren spelenderwijs, in het atelier kunnen de kinderen zelf ontdekken door middel van het uitproberen provoceren van diverse materialen. Onze avontuurlijke natuurtuin leent zich voor een ontdekkingsreis met natuurlijke materialen. Dans, muziek en yoga brengen de kinderen letterlijk in beweging. Het is een feest om de kinderen zo tot ontwikkeling zien te komen, ieder in zijn eigen snelheid en ritme. Alle activiteiten die wij aanbieden dragen bij aan het hele spectrum van ontwikkelen van het jonge kind: taal, rekenen, spraak, zintuiglijk, motorisch, sociaal en brein (executieve functies).

Wij ervaren hele kundige, enthousiaste en gemotiveerde werknemers. De locatie ziet er leuk uit, de tuin is prachtig en heel erg leuk voor de kinderen.

– Ouder KDV Maalderij

KDV Maalderij

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]