Wat maakt KDV Aalberselaan zo bijzonder?

  • Muziek- en dansactiviteiten
  • Atelier
  • Moestuin
  • Warme, vegetarische lunch
  • Baby-expert in huis
  • Brede School Rembrandt

KDV Aalberselaan is gehuisvest nabij het Stadshart en het Cobra museum. Daarom is de vestiging goed bereikbaar. Het is een mooi en uitdagend kinderdagverblijf. Doordat we veel zorg en aandacht besteed hebben aan de indeling en inrichting, zijn de groepsruimtes uitnodigend en verrassend ingedeeld. Zodoende is er sprake van royaal daglicht, een rustige uitstraling van vorm en kleur en sfeervolle inrichting.

Het kinderdagverblijf heeft twee babygroepen, twee peutergroepen en een verticale groep.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe het kinderdagverblijf eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

SpeelRijk

Voor de peuters en dreumesen is er bij KDV Aalberselaan het programma ‘SpeelRijk’. Een peuterdansdocente, muzikant of kunstenaar komt met vaste regelmaat langs om te dansen, muziek te maken of te knutselen in het kinderatelier. Je kind leert bijvoorbeeld de ene week een herfstdans of om dieren na te doen op muziek en de andere week gaat hij of zij aan de slag in het atelier.

De pedagogisch medewerkers vind ik allen zeer betrokken en professioneel en dat maakt voor een groot deel dat je je kind prettig achterlaat.

– Ouder KDV Aalberselaan
KDV Aalberselaan

Kinderdagverblijf bij KinderRijk

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. Het kinderdagverblijf (KDV) van KinderRijk biedt je de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs bij het KDV. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]