Wat maakt HDO Orion zo bijzonder?

  • Natuurtuin
  • Gebouw met veel licht
  • Dagelijks met elkaar bewegen in het speellokaal
  • Brede school met BSO en basisscholen Willem Alexander en Cirkel

HDO Orion is gevestigd in het gebouw de Orion, basisschool Willem Alexander en de Cirkel. Het is een gezellig en sfeervol gebouw en beschikt over een buitenruimte en een speelzaal. De buitenruimte heeft een natuurtuin met kruiden en planten. Spelenderwijs leren de kinderen over de natuur, de moestuin en kruiden. Bij KinderRijk geloven we dat spelen dé manier is om grip te krijgen op de omgeving, zelfs al voor de allerkleinsten. Daarom geven we kinderen de ruimte om te onderzoeken, te spelen en hun wereld te verkennen. Zo leren ze de wereld om zich heen te ontdekken en begrijpen.

Bij HDO Orion komen de kinderen wekelijks in aanraking met dans, beweging en muziek door peuterdans, bewegingsspelletjes en zang. Verder doen we veel creatieve activiteiten. We volgen de natuurlijke behoefte van de kinderen om te eten, te bewegen, vrij te spelen en te ontdekken.

Op de peuteropvang plaatsen we kinderen voor minimaal twee ochtenden per week. Dit heeft pedagogische redenen. Zo vinden we het belangrijk dat je kind er minimaal twee keer per week is, zodat je kind de medewerkers, de andere kinderen, het dagelijks programma en de rituelen echt leert kennen.

Naast de peuteropvang is op deze locatie ook BSO Orion gevestigd, met wie we nauw samenwerken.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe de vestiging eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Er is oog voor het individuele kind, er is flexibiliteit en de medewerkers zijn kundig.

– Ouder HDO Orion

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht. Voor kinderen met een VVE-indicatie wordt minimaal 16 uur per week aangeboden.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]