Wat maakt HDO Laan Rozenburg MdR zo bijzonder?

  • Verschillende nationaliteiten
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Speellokaal van school
  • Veel aandacht voor de ontwikkeling van de grove motoriek
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

HDO Laan Rozenburg MdR is gevestigd in Randwijck en biedt opvang voor kinderen van twee tot vier jaar. Er is ruimte voor ieder kind. We volgen de natuurlijke behoefte van kinderen om te eten, te bewegen, vrij te spelen en te ontdekken. Op de peuteropvang plaatsen we kinderen voor minimaal twee ochtenden per week. Dit heeft pedagogische redenen. Zo vinden we het belangrijk dat je kind er minimaal twee keer per week is, zodat je kind de medewerkers, de andere kinderen, het dagelijks programma en de rituelen echt leert kennen.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe de vestiging eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Spelenderwijs leren

Bij KinderRijk geloven we dat spelen dé manier is om grip te krijgen op de omgeving, zelfs al voor de allerkleinsten. Daarom geven we kinderen de ruimte om te onderzoeken, te spelen en hun wereld te verkennen. Zo leren ze de wereld om zich heen te ontdekken en begrijpen.

HDO Laan Rozenburg MdR

Ze kijken heel bewust naar wat ieder kind nodig heeft.

– Ouder HDO Laan Rozenburg MdR

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht. Voor kinderen met een VVE-indicatie wordt minimaal 16 uur per week aangeboden.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]