Er is per direct plek op deze locatie

Wat maakt HDO Kindercampus King zo bijzonder?

  • Grote buitenspeelplaats
  • VVE locatie
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Voor basisonderwijs en opvang
  • Nieuw gebouw

Kindercampus King Peuteropvang groep is gelegen in Amstelveen-Noord, in de wijk Kostverloren. Op Kindercampus King werken onderwijs, peuteropvang, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en kinderdagopvang intensief samen.

Begeleiding

We volgen de natuurlijke behoefte van kinderen om te eten, te bewegen, vrij te spelen en te ontdekken. Er is ruimte voor elk kind. Wij begeleiden je kind met een speciaal VVE peuterprogramma en bereiden het spelenderwijs voor op de basisschool.

Er is flexibiliteit in de breng- en ophaaltijden, er zijn voldoende speel- en ontwikkelingsmogelijkheden voor de kinderen en de goede bereikbaarheid van de medewerkers.

Hele dag peuteropvang in groep PeuterKing

Jouw kind goed voorbereid naar de basisschool en niet hoeven switchen van locatie? In de groep PeuterKing verzorgen we de hele dag opvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De medewerkers richten zich, met de kinderen, spelenderwijs op de voorbereiding op de basisschool. De kinderen onderzoeken en ontdekken, oefenen taal, leren tellen en raken bekend met waarden en normen samen met leeftijdgenootjes. Dit doen we met kleuterprogramma Onderbouwd. De thema’s uit dit programma komt je kind straks weer tegen bij de kleuters, en dat voelt voor je kind heel vertrouwd.

De groep PeuterKing is samen met school, de halve dagopvang groep en de buitenschoolse opvang gevestigd in Kindercampus King. En doordat de peutergroep en kleutergroepen vlak bij elkaar zitten maken de peuters al kennis met de kleuterleerkrachten en doen ze af en toe gezamenlijke activiteiten. Zo kunnen de peuters alvast langzaam wennen en straks vloeiend de overstap maken naar school. Peuters hebben via deze groep dan ook voorrangsplaatsing voor school. Op de groep PeuterKing kunnen kinderen rusten, er is geen aparte slaapruimte. De groep PeuterKing is onderdeel van Kindercampus King.

 

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.