Wat maakt HDO Kindercampus King zo bijzonder?

  • Grote buitenspeelplaats
  • VVE locatie
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Voor basisonderwijs en opvang
  • Nieuw gebouw

HDO Kindercampus King is gelegen in Amstelveen-Noord, in de wijk Kostverloren. Bij Kindercampus King zitten onderwijs en opvang, met peuteropvang, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en kinderdagopvang, onder één dak en werken zodoende intensief samen.

Of je als ouder nu werkt of niet: het is belangrijk dat je kind de mogelijkheid heeft om andere kinderen te leren kennen, zich sociaal te ontwikkelen en wordt voorbereid op de basisschool. Daarom kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar twee of meer ochtenden terecht op de peuteropvang (of halve dagopvang). Hier ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zelfs al voor de allerkleinsten. Daarom geven we kinderen de ruimte om te onderzoeken, te spelen en hun wereld te verkennen. We begeleiden je kind met een speciaal peuterprogramma in zijn of haar ontwikkeling en bereiden het op een plezierige manier en spelenderwijs voor op de basisschool.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe de locatie eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

Begeleiding

We volgen de natuurlijke behoefte van kinderen om te eten, te bewegen, vrij te spelen en te ontdekken. Er is ruimte voor elk kind. Wij begeleiden je kind met een speciaal VVE peuterprogramma en bereiden het spelenderwijs voor op de basisschool.

HDO Kindercampus King

Er is flexibiliteit in de breng- en ophaaltijden, er zijn voldoende speel- en ontwikkelingsmogelijkheden voor de kinderen en goede bereikbaarheid van de medewerkers.

– Ouder HDO Kindercampus King

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht. Voor kinderen met een VVE-indicatie wordt minimaal 16 uur per week aangeboden.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]