Er is per direct plek op deze locatie

Wat maakt HDO Kindercampus King zo bijzonder?

  • Grote buitenspeelplaats
  • VVE locatie
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Voor basisonderwijs en opvang
  • Nieuw gebouw

HDO Kindercampus King is gelegen in Amstelveen-Noord, in de wijk Kostverloren. Op Kindercampus King werken onderwijs, peuteropvang, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en kinderdagopvang intensief samen.

Of je als ouder nu werkt of niet: het is belangrijk dat je kind de mogelijkheid heeft om andere kinderen te leren kennen, zich sociaal te ontwikkelen en wordt voorbereid op de basisschool. Daarom kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar twee of meer ochtenden terecht op de peuteropvang (of halve dagopvang). Hier ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zelfs al voor de allerkleinsten. Daarom geven we kinderen de ruimte om te onderzoeken, te spelen en hun wereld te verkennen. We begeleiden je kind met een speciaal peuterprogramma in zijn of haar ontwikkeling en bereiden het op een plezierige manier en spelenderwijs voor op de basisschool.

Begeleiding

We volgen de natuurlijke behoefte van kinderen om te eten, te bewegen, vrij te spelen en te ontdekken. Er is ruimte voor elk kind. Wij begeleiden je kind met een speciaal VVE peuterprogramma en bereiden het spelenderwijs voor op de basisschool.

Er is flexibiliteit in de breng- en ophaaltijden, er zijn voldoende speel- en ontwikkelingsmogelijkheden voor de kinderen en goede bereikbaarheid van de medewerkers.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.