Wat maakt HDO Aalberselaan zo bijzonder?

  • VVE locatie
  • Uitgebreid peuterprogramma
  • Veel buitenspelen
  • Rustige inrichting
  • Opvang en onderwijs onder één dak
  • Prachtig gebouw

HDO Aalberselaan is gehuisvest in Brede school Rembrandt nabij het Stadshart en het Cobra museum in het centrum van Amstelveen en is zodoende goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. HDO Aalberselaan is een mooie en uitdagende opvang voor peuters van twee tot vier jaar. We hebben veel zorg en aandacht besteed aan de indeling en inrichting. De groepsruimtes zijn uitnodigend en verrassend ingedeeld, rustig van vorm en kleur en sfeervol ingericht.

 

Groepen

Deze locatie heeft twee groepen. Een groep biedt reguliere peuteropvang van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 13.00 uur. Deze groep is gevestigd in BSO. Per dag worden er maximaal zestien kinderen opgevangen in de leeftijd van twee tot vier jaar.

De andere groep is gevestigd in het KDV en heeft een eigen pedagogische werkwijze. Op deze VE-groep bieden we van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 12.00 uur peuteropvang voor kinderen met een VE-indicatie.

Neem een kijkje

Hieronder kun je vast zien hoe de vestiging eruitziet. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondleiding bij de vestiging zelf!

 

Mijn dochter wil het liefst elke dag naar de opvang. Zo leuk vind ze het!

– Ouder HDO Aalberselaan

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht. Voor kinderen met een VVE-indicatie wordt minimaal 16 uur per week aangeboden.

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]