Nieuws

Vernieuwde ouderapp

De ouderapp van Konnect waar KinderRijk mee werkt, wordt in een nieuw jasje gestoken. Zo is de lay-out van de ouderapp compleet vernieuwd maar blijft de app de vertrouwde functionaliteit behouden.

Wat is nieuw?

Wanneer de ouderapp wordt geopend is gelijk een tijdlijn zichtbaar. Op deze tijdlijn staan direct de dagverslagen en foto’s van de kind(eren). Via de functionaliteiten ‘Mijn kind’, ‘Postvak’, ‘Agenda’, ‘Mijn locatie’ en ‘Overig’ kunnen ouders verschillende zaken inzien en/of wijzigen. Bekijk hier de uitgebreide handleiding.

Ingangsdatum nieuwe ouderapp

Vanaf 17 juni 2019 kan de nieuwe ouderapp gedownload worden! Ga naar de Google Play Store (voor Android) of de Apple Store (voor iOS) en download de Konnect ouderapp.

Zodra de app is gedownload hoeven de inloggegevens één keer opnieuw ingevoerd te worden. Kijk hier wat te doen als je de inloggegevens bent vergeten?

Ouders hebben van 17 juni tot en met 1 september 2019 de tijd om de vernieuwde ouderapp te downloaden. Vanaf 1 september is de huidige ouderapp niet meer beschikbaar.