Nieuws

KinderRijk Late Night: Veiligheid versus uitdaging

Opvoeden is prachtig, maar soms ook best lastig. Want opvoeden is ook loslaten. Stel: jouw kind is een echte klimmer. En die ene grote boom is zijn of haar volgende doel. Grijp je in omdat je het te gevaarlijk vindt? Of laat je los omdat je vertrouwt op je kind?

Tijdens deze KinderRijk Late Night beantwoorden we zulke vragen. We gaan in op de autonomie van kinderen en hoe jij je hier als ouder toe verhoudt. Iets is niet goed of fout; we delen tips en geven adviezen om het allemaal iets makkelijker te maken.

De gratis interactieve workshop vindt plaats op donderdag 16 mei van 19.45 tot 21.30 uur op KDV Schweitzerlaan in Amstelveen.

Kom je ook?

Je kunt je nu via onderstaand formulier aanmelden voor de workshop. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol. Na afloop hebben we een leuke goodiebag voor je.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar marketing@kinderrijk.nl.