Chat with us, powered by LiveChat
Waar ben je naar op zoek?
Home > Nieuws & inspiratie > Toekomstmakers gezocht!

Toekomstmakers gezocht!

15 februari 2023

Bij KinderRijk zijn we continu op zoek naar goed en gediplomeerd personeel. We boren alle mogelijke kanalen aan om dit te bereiken en wij geloven dat juist het netwerk van medewerkers én van onze ouders daarin van grote waarde is. Daarom belonen we medewerkers en ouders graag zodra zij iemand bij ons aanbevelen.

VVV-cadeaubon + dagje Efteling

Bij het aanbrengen van een potentiële kandidaat (die voldoet aan de kwalificatie-eisen*) ontvangt een ouder een VVV-cadeaubon ter waarde van € 50. Wordt de aangedragen kandidaat daadwerkelijk door ons aangenomen? Dan ontvangt de ouder een dagje uit naar de Efteling voor 4 personen.

Meld iemand aan!

Ben je ouder en spreek/ken je iemand die geschikt is om bij KinderRijk aan de slag te gaan? Al opgeleid pedagogisch medewerker óf bereid om zich te laten omscholen? Dan komen wij graag met hem of haar in contact. Geef via dit formulier de gegevens van jouw kandidaat aan ons door en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met hem/haar op!

*De Recruiters van KinderRijk bepalen naar alle redelijkheid of de aangedragen kandidaat aansluit bij de gestelde kwalificatie-eisen, zoals bijvoorbeeld wettelijke voorwaarden. Het betreft daarmee de harde, minimale eisen van de vacature (gelet op vereiste vooropleiding en ervaring).