Nieuws

Thema avond: Hoe begeleid ik mijn kind op de digitale snelweg?

Al heel jong komen kinderen in aanraking met mobieltjes, tablets of computers. Ze drukken en swipen op touchscreens voor spelletjes of kijken filmpjes. En zo snel als het gaat, verdwalen ze op internet of hebben ze voortdurend een mobieltje in de hand. Dat vraagt opvoed-skills van ouders!

Daarom organiseren we op woensdagavond 5 oktober tijdens de week van de opvoeding de thema avond ‘Appen, snapchatten en swipen. Hoe begeleid ik mijn kind op de digitale snelweg?’

2016_WeekvdOpvoeding
Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom op onze vestiging Kindercampus King (Oostelijk Halfrond 441 te Amstelveen). Vanaf 20.00 uur vertelt de Kinderconsument op interactieve wijze over internet, smartphones en alles wat er in de fascinerende mediamaatschappij gebeurt en hoe we dreumesen, peuters, kleuters en oudere kinderen goed kunnen begeleiden op de digitale snelweg. Het belooft een boeiende avond te worden met leuke wetenswaardigheden, handige tips en apps voor ouders in deze nieuwe wereld en natuurlijk is er veel ruimte voor vragen!

Kom je ook?
Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk.
Aanmelden kan via deze link. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol. Neem je smartphone of tablet mee!

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.