Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties kunnen alle geplaatste BSO-kinderen gebruik maken van onze vakantieopvang. Tijdens de vakantiedagen zijn we geopend van 8.15 uur tot 18.30 uur. We bieden op of buiten de vestigingen een uitdagend vakantieprogramma en gaan regelmatig met elkaar op stap. Je kind wordt die dagen vóór 09.30 uur verwacht op de BSO in verband met eventuele uitstapjes.

Opvang in de vakantie

We bieden vakantieopvang tijdens alle vakanties, behalve op de sluitingsdagen. Het is mogelijk dat vestigingen op sommige dagen samenwerken, afhankelijk van het aantal kinderen dat zich aanmeldt.

Extra openstelling

Ook als de school dicht is in verband met een roostervrije- en/ of studiedag, kan je kind tussen 08.15 uur en 18.30 uur terecht op de BSO. We noemen dit extra openstelling. Als je geen gebruikmaakt van deze dag(en), kun je dit doorgeven via de ouderapp/webportal. Als je je kind hier namelijk voor afmeldt, kan een ander kind op deze dag extra komen. De pedagogisch medewerkers op de vestiging vertellen je graag meer over de werkwijze.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.