BSO voor 8+

Vanaf acht jaar krijgt je kind meer behoefte aan een eigen plek en veranderen zijn of haar wensen omdat de wereld steeds groter wordt. Op de buitenschoolse opvang spelen wij daar op in door de omgeving aan te passen aan wat je kind nodig heeft en inspirerend vindt. Acht-plussers krijgen extra de ruimte, zowel binnen als buiten. We geven ze meer zelfstandigheid en bieden ze uitdagende activiteiten, zodat ze zich lekker kunnen uitleven.

KinderRijk BSO   

Na schooltijd kan je kind kiezen uit een op zijn of haar hobby, interesse en leeftijd afgestemd aanbod aan activiteiten. Deze kunnen variëren van sport, multimedia, bouwen en koken tot tekenen, schilderen en drama. Maar ook dansen op de WII, lezen en gezelschapsspelletjes zijn activiteiten waar kinderen energie van krijgen.

Stoere sporten en sportdagen

Onder de professionele begeleiding van Sportbedrijf Amstelveen bieden we sportactiviteiten aan waarbij je kind kennis kan maken met voor hem of haar soms nieuwe sporten zoals boksen, klimmen op een klimmuur en free-running.

Huiswerkbegeleiding

Op een aantal vestigingen, zoals bij BSO Sportlaan, kan je kind uit school onder begeleiding huiswerk maken. Onze medewerkers zorgen voor de ondersteuning waarna je kind lekker kan gaan spelen.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.