Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Ook als je kind al wat ouder is, blijft spelen een ideale manier om zich te ontplooien en te vormen. De buitenschoolse opvang (BSO) van KinderRijk is hier helemaal op ingericht.
Zoek je na schooltijd, op roostervrije schooldagen en in de schoolvakanties veilige en vertrouwde opvang? We bieden BSO aan op zeventien locaties in Amstelveen en Amsterdam. De medewerkers van de BSO komen je kind van school halen, waarna ze samen naar de BSO-locatie lopen.

KDV Haspelslaan    -® S Plamper Haspleslaan KinderRijk_0676

Buitenschoolse opvang in Amstelveen en Amsterdam

Op zoek naar buitenschoolse opvang in Amstelveen? BSO KinderRijk biedt vijftien locaties voor de opvang van je kinderen. Het gaat om de volgende locaties:

Ook in Amsterdam kun je bij KinderRijk terecht voor buitenschoolse opvang. Dat kan bij de volgende twee locaties:

Iedere vestigingen heeft haar eigen voordelen en kenmerken. Hier kun je rekening mee houden bij het kiezen van buitenschoolse opvang voor je kind of kinderen. Neem voor plaatsing vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers van de afdeling Klantrelaties via 020 426 08 66 of klantrelaties@kinderrijk.nl. Zij bespreken met jou de mogelijkheden en helpen je graag verder, ook als je op een later tijdstip opvang nodig hebt.

Samenwerking basisschool en BSO

Naar welke school in Amstelveen je kind ook gaat, de vestigingen van KinderRijk zijn gekoppeld aan vrijwel alle scholen. Ook in Amsterdam is de BSO gekoppeld aan de basisschool. Vaak is de BSO zelfs gevestigd in hetzelfde gebouw. Samen met de school zorgen wij ervoor dat je kind zich prettig voelt en natuurlijke overgangen maakt. Met sommige scholen hebben wij een intensieve samenwerking ten behoeve van een doorlopende leerlijn voor kinderen tot twaalf jaar. Als je kind al naar een kinderdagverblijf van KinderRijk gaat, heb je voorrang op een plek op de buitenschoolse opvang

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.