Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Ook als je kind al wat ouder is, blijft spelen een ideale manier om zich te ontplooien en te vormen. De buitenschoolse opvang (BSO) van KinderRijk is hier helemaal op ingericht. Zoek je na schooltijd, op roostervrije schooldagen en in de schoolvakanties veilige en vertrouwde opvang? We bieden BSO aan op verschillende locaties in Amstelveen en Amsterdam.

KDV Haspelslaan    -® S Plamper Haspleslaan KinderRijk_0676

Na school

Na een drukke dag op school kan je kind op de BSO ontspannen en relaxen met leeftijdsgenootjes. We ontvangen je kind met een glimlach. We bieden een luisterend oor en maken duidelijk dat bijna niets moet en bijna alles mag. Dat is fijn ‘thuiskomen’.

Plezier maken staat bij de BSO voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Er zijn genoeg activiteiten: een spannend spel spelen, een potje trefbal, een uitstapje naar het park, koken… Onze pedagogisch medewerkers bruisen van de ideeën. En of je kind nu vier jaar is of twaalf, er is voor iedereen iets leuks te beleven.

Na een lange schooldag kunnen de kinderen ook lekker naar buiten. Daar is alle ruimte om te spelen, te rennen en te ontspannen. De buitenlucht geeft direct energie om nieuwe dingen te ontdekken.

Vindt je kind het fijner om rustig te ontspannen, dan is dat geen probleem. Een boek lezen, knutselen of gewoon lekker relaxen in een rustige hoek. Zo’n rustmoment is ook fijn om even de dag door te nemen en leuke verhalen uit te wisselen.

Op de BSO leert je kind zich in allerlei situaties staande houden. En we ondersteunen je kind op alle mogelijke manieren bij zijn of haar ontwikkeling.

 

Samenwerking basisschool en BSO

Naar welke school in Amstelveen je kind ook gaat, de vestigingen van KinderRijk zijn gekoppeld aan vrijwel alle scholen. Ook in Amsterdam is de BSO gekoppeld aan de basisschool. Vaak is de BSO zelfs gevestigd in hetzelfde gebouw. Samen met de school zorgen wij ervoor dat je kind zich prettig voelt en natuurlijke overgangen maakt. Met sommige scholen hebben wij een intensieve samenwerking ten behoeve van een doorlopende leerlijn voor kinderen tot twaalf jaar. Als je kind al naar een kinderdagverblijf van KinderRijk gaat, heb je voorrang op een plek op de buitenschoolse opvang.

 

Buitenschoolse opvang in Amstelveen en Amsterdam

Op zoek naar buitenschoolse opvang in Amstelveen? BSO KinderRijk biedt verschillende locaties voor de opvang van je kinderen:

Ook in Amsterdam kun je bij KinderRijk terecht voor buitenschoolse opvang. Dat kan bij de volgende locaties:

Iedere vestiging heeft haar eigen voordelen en kenmerken. Hier kun je rekening mee houden bij het kiezen van buitenschoolse opvang voor je kind(eren). Neem voor plaatsing vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers van de afdeling Kindplanning via 020 426 08 66 of kindplanning@kinderrijk.nl. Zij bespreken met jou de mogelijkheden en helpen je graag verder, ook als je op een later tijdstip opvang nodig hebt.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.