Nieuws

Maand van de Pedagogisch Medewerker

Bij KinderRijk stimuleren we op alle mogelijke manieren dat je kind zich spelenderwijs ontwikkelt tot een gelukkig, krachtig en sociaal vaardig mens. Maar om dat waar te kunnen maken, moet je wel wat in huis hebben. En dat hebben we! Want onze kracht zit in onze medewerkers. Onze pedagogisch medewerkers werken vanuit hun kennis over kinderen, hun jarenlange ervaring en het gedachtengoed van een drietal pedagogen. Om hen eens flink in het zonnetje te zetten, hebben we de maand september bij KinderRijk uitgeroepen tot Maand van de Pedagogisch Medewerker.

Pedagogiek zit in ons DNA

Onze pedagogisch medewerkers zijn beroepsopvoeders. Ze bieden kinderen een rijke en veilige omgeving, zodat ouders de zorg voor hun kinderen kunnen combineren met hun werk. En samen met ouders werken ze iedere dag aan de ontwikkeling van kinderen. Maar ieder kind is anders. En dus kijken onze pedagogisch medewerkers naar de behoeften van ieder kind en spelen ze hierop in. Ze benaderen elk kind als individu om hun ontwikkeling zo optimaal mogelijk te stimuleren.

Onze toppers maken elk moment magisch

Pedagogisch medewerkers aan het woord

Tijdens de Maand van de Pedagogisch Medewerkers laten we onze collega’s aan het woord. Want zij kunnen het beste vertellen over het werk als pedagogisch medewerker, welke mooie, grappige, ontroerende momenten ze meemaken en nog heel veel meer. Je kunt de online serie ‘PM-ers aan het woord’ volgen via onze Facebookpagina en op YouTube.