Nieuws

KinderRijk workshop: Dansend op ontdekking

Luisteren naar een spannend herfstverhaal, bewegen en dansen als een boom, met klei en herfstbladeren een eigen creatie maken. Hoe leuk is dat!

Kom vrijdag 22 november samen met je kind naar de KinderRijk workshop: Dansend op ontdekking. Onder begeleiding van een professionele dansspecialist nemen we de kinderen mee in een spannend herfstverhaal, wordt er gedanst en gaan we op ontdekking met klei, herfstbladeren en ander materiaal. Een mooie en speelse manier voor jonge kinderen om nieuwe dingen te onderzoeken, hun woordenschat te vergroten en motoriek te ontwikkelen.

Kom je ook?
Op deze ochtend bieden wij een ontmoetingsplek waar je samen met je kind lekker creatief kan zijn en plezier maken centraal staat.

De workshop is om 10.15 – 10.45 uur met inloop vanaf 10.00 uur én om 11.00-11.30 uur met inloop vanaf 10.45 uur op kinderdagverblijf Maalderij in Amstelveen.

Aanmelden
Je kunt je nu via onderstaand formulier aanmelden voor de workshop. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol.