Nieuws

KinderRijk stopt met gastouderopvang

Na geruime tijd onderdeel geweest te zijn van ons kinderopvangaanbod stopt KinderRijk per 1 juni 2019 met het aanbieden van de dienstverlening gastouderopvang. In de afgelopen jaren heeft KinderRijk aan Huis te maken gehad met een teruglopend aantal beschikbare gastouders, met als gevolg een teruglopend aantal koppelingen tussen ouders en gastouders. In de afgelopen twee jaar zijn er uiteenlopende middelen ingezet en verschillende acties ondernomen voor de werving van gastouders. Helaas heeft dit alles onvoldoende resultaat gehad en alle inspanningen ten spijt is KinderRijk aan Huis niet rendabel te krijgen. Dit heeft geleid tot het besluit om KinderRijk aan Huis per 1 juni 2019 te sluiten.

Uiteraard kunnen de gastouders hun werkzaamheden gewoon voortzetten maar zal de dienstverlening via een ander bemiddelingsbureau moeten lopen. KinderRijk kan desgewenst doorverwijzen naar een ander gastouderbureau of op zoek gaan naar een andere vorm van opvang binnen KinderRijk.

Mocht je ingeschreven staan voor gastouderopvang bij KinderRijk aan Huis en heb je interesse om over te stappen naar een andere opvangvorm binnen KinderRijk? Neem dan contact op met afdeling Kindplanning op telefoonnummer 020 426 08 66. De medewerkers van afdeling Kindplanning kunnen je inschrijving omzetten en kijken naar de opties voor eventuele plaatsingsmogelijkheden elders binnen KinderRijk.