Nieuws

KinderRijk Late Night: Autonomie van je kind – Ingrijpen of loslaten, dat is de vraag

Opvoeden is leuk, maar soms ook lastig. ‘Wat doe je als je kind niet wilt eten of overal opklimt, grijp je dan in of juist niet?

Ontdek, deel ervaringen en mogelijke antwoorden op 17 november tijdens de KinderRijk Late Night
‘Autonomie van je kind – Ingrijpen of loslaten, dat is de vraag’. Deze gratis interactieve lezing is van 19.30 tot 21.30 uur op KinderRijk Kindercampus Zuidas, Antonio Vivaldistraat 15 in Amsterdam Buitenveldert.

kinderrijk_late_night
Met de KinderRijk Late Night begeleiden wij jou met simpele en ingewikkelde vragen. Iets is niet goed of fout, maar we delen verschillende tips en geven extra handvatten om het wat makkelijker maken.

Kom je ook?
Heb je vragen over de opvoeding of loop je ergens tegen aan, kom dan naar KinderRijk Late Night en meld je aan via deze link. De workshop is voor alle ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben mail dit dan naar onze opvoeddeskundige Marjo Severijn: mseverijn@kinderrijk.nl.

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.