Nieuws

KinderRijk Late Night: Zo kijkt KinderRijk naar kinderen

De eerste levensjaren zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. KinderRijk heeft een eigen, unieke aanpak voor de optimale begeleiding van deze ontwikkeling. Een manier van kijken, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en héél veel ervaring…

Maar hoe zien wij kinderen dan? Plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis van ons pedagogisch beleid. Wij zien kinderen als competent, krachtig en van nature nieuwsgierig. Ze gaan op ontdekking, willen uitzoeken en uitproberen, maar vooral alles zelf doen. Wat doe je dan als ouder: ingrijpen of loslaten? En wat is er eigenlijk mis met wippertjes? En wat is jouw talent als opvoeder?

Over opvoeden kun je eindeloos vragen stellen. Opvoeden is leuk, maar lang niet altijd gemakkelijk. Daarom bieden we je tijdens ‘KinderRijk Late Night: Zo kijkt KinderRijk naar kinderen’ graag wat handvatten om het allemaal iets eenvoudiger te maken. We vertellen je hoe wij kinderen zien, wat we belangrijk vinden voor hun ontwikkeling en hoe we die ontwikkeling zo goed mogelijk proberen te stimuleren.

 

Kom je ook?

‘KinderRijk Late Night: Zo kijkt KinderRijk naar kinderen’ vindt plaats op woensdag 17 januari op Kindercampus Zuidas. Inloop is vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur gaan we van start. De avond zal rond 21.30 uur zijn afgelopen.

Je bent van harte welkom om deze interactieve lezing bij te wonen. Er zal voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en je eigen ervaringen te delen. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. Deze avond is vooral interessant voor aanstaande ouders en ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol. Aanmelden doe je via dit formulier.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar onze opvoeddeskundige Marjo Severijn: mseverijn@kinderrijk.nl.

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.