Nieuws

KinderRijk Late Night: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Energiek, nieuwsgierig, vindingrijk en eigenwijs: het leven van een KinderRijk-kind zit vol verrassingen. Wat maken de kinderen mee op een doorsnee dag op de opvang? Hoe vinden ze hun plek, sluiten ze vriendschappen, leren ze en gaan ze om met teleurstellingen?

Tijdens de gratis KinderRijk Late Night workshop ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ geven we je een exclusief kijkje in het leven van kinderen op onze opvang. We staan stil bij wat er allemaal gebeurt op een dag, wat de kinderen meemaken en hoe dit bijdraagt aan hun ontwikkeling. Van samenwerken met elkaar tot het ontdekken van nieuwe smaken en van het sluiten van vriendschappen tot het ‘helpen’ van de pedagogisch medewerker bij het klaarzetten van de lunch. Ook besteden we aandacht aan belangrijke, grote momenten in de ontwikkeling zoals leren lopen.

Onze pedagogisch medewerkers kijken elke dag intensief naar de kinderen en zien zo hoe vindingrijk en creatief ze zijn. Ze pikken signalen van kinderen op en begeleiden hun ontwikkeling daarmee optimaal. Tijdens de KinderRijk Late Night workshop ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ vertellen we je welke fantastische dingen onze pedagogisch medewerkers elke dag zien op de opvang.

Zo kijkt KinderRijk naar kinderen

Kom je ook?

‘KinderRijk Late Night: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ geeft je een inkijkje in het leven van KinderRijk-kinderen. De workshop vindt plaats op dinsdag 20 februari op Kindercampus King. Inloop is vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur gaan we van start. De avond zal rond 21.30 uur zijn afgelopen.

Je bent van harte welkom om deze interactieve lezing bij te wonen. Er zal ook voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en je eigen ervaringen te delen. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. Deze avond is vooral interessant voor aanstaande ouders en ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol. Aanmelden doe je via dit formulier.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar onze opvoeddeskundige Marjo Severijn: mseverijn@kinderrijk.nl.

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.